Assassin's Creed TV Dizisi Yolda mı?

Assassin's Creed TV Dizisi Yolda mı?

IMDB’den 6.1 puan alan Assassin’s Creed filmini şöyle bir kenara bırakalım. Çünkü Assassin’s Creed’in TV dizisi yolda! Reddit’in bu hafta “Bana İstediğinizi Sorun” köşesinde, Assassin’s Creed oyununun İçerik Başkanı olan Aymar Azaizia, yeni bir proje üstünde çalıştıklarını doğruladı. Hatta açık açık “Bir dizi geliyor!” ibaresini bile kullandı; ancak Assassin’s Creed dizisi hakkında başka bir bilgi vermeyi şu sözlerle reddetti, “Aynı film gibi olacak millet, proje üstünde bol bol zaman geçireceğiz ve size, gurur duyabileceğimiz bir şeyler sunacağız. Ama projenin planlarımız arasında olup olmadığını merak ediyorsanız… EVET.

Yani, şu andan itibaren arkamıza yaslanıp projenin gelmesini bekleyebiliriz ya da her zaman yaptığımız gibi tahminler yürütmeye başlayabiliriz. Şu kesin ki, Assassin’s Creed dizisi resmi olarak onaylanmadı; fakat Aymar Azaizia kendi ismini ortaya koyduğu için haberin doğruluğuna inanabiliriz. Kendileri, markanın en büyük isimlerinden biri olur da…

Bununla birlikte, ilk filmin devamı da yolda! Ve çıkan spekülasyonlara göre Michael K. Williams filmde önemli bir rol oynayacak. Fakat bu haber de henüz resmi bir onay almış değil.

Reddit’in “Bana İstediğinizi Sorun” köşesinin bir başka bölümünde ise soru soran topluluk, Aymar’a bir sonraki Assassin’s Creed oyunu ile ilgili sorular yöneltti. Aymar, “Assassin’s Creed:Empire” hakkında sorulan sorulara yalnızca, “lol” yani “Güldürdü” diye tercüme edebileceğimiz şekilde cevap verdi.

Reddit’in bu hafta “Bana İstediğinizi Sorun” köşesine buradan ulaşabilirsiniz.

Dizi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Filmde olduğu gibi işi berbat mı ederler? Yoksa bu sefer işi kıvırabilirler mi? Yeni Assassin’s Creed oyunu nasıl olacak? Düşüncelerinizi yorumda paylaşın ve tartışalım. Görüşmek üzere.