Assassin's Creed: The Ezio Collection'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Assassin's Creed: The Ezio Collection'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Ubisoft'un en sevilen serilerinden biri olan Assassin's Creed'in en sevilen ana karakterlerinden Ezio'nun bulunduğu üç oyunu içerecek olan Assassin's Creed: The Ezio Collection'un merakla beklenen çıkış videosu yayınlandı.

Ezio'nun Assassin's Creed hayranları için bambaşka bir yeri var. Serinin diğer ana kahramanlara göre çok farklı bir kişiliğe sahip olan Ezio, aynı doğrultuda bizlere benzersiz maceralar yaşatmayı başarmıştı. Ezio'nun bulunduğu üç oyun olan Assassin's Creed: 2, Assassin's Creed: Brotherhood ve Assassin's Creed: Revelations oyunlarının zenginleştirilmiş grafikleri ve DLC paketlerini içeren Assassin's Creed: The Ezio Collection dün itibariyle Kuzey Amerika'da çıkışını gerçekleştirdi ve oyunun çıkış videosu bizlerle buluştu. Yapım Avrupa çıkışını ise yarın gerçekleştirecek.

Gelen çıkış videosunda pakette yer alan oyunların yenilenmiş grafiklerinden, seslerinden ve hikayeden kesitler görebiliyoruz. Sadece PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapan paketin fiyatları ise şu şekilde;

  • PlayStation 4 - 179,00 TL
  • Xbox One - 178,25 TL

Yayınlanan çıkış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

[baslik]Assassin's Creed: The Ezio Collection

Çıkış Videosu[/baslik]