Assassin's Creed: Origins'in Çıkış Tarihi, Posteri ve Oyunla İlgili Birçok Bilgi Sızdırıldı!

Assassin's Creed: Origins'in Çıkış Tarihi, Posteri ve Oyunla İlgili Birçok Bilgi Sızdırıldı!

Bu sefer de Assassin's Creed'in çıkış tarihi ve paket fiyatları sızdırıldı. Bu söylentiye göre Assassin's Creed: Origins, 27 Ekim'de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun, "Original", "Deluxe", "Gold" ve "Gold Steelbook" olmak üzere 4 farklı paketi olacak ve oyunu ön sipariş ile satın alan herkes, "The Secrets of the First Pyramids" adlı bir ekstra göreve sahip olacak. Gelelim bu paketlerin fiyatlandırmasına. Original Edition 59.99$, Deluxe Edition 69.99$, Deluxe Edition'u ve Season Pass'ı içeren Gold Edition 99.99$, Deluxe Edition, Season Pass ve Çelik Kutu içerecek olan Gold Steelbook Edition ise 109.99$ gibi bir fiyatlandırmaya sahip olacak.

Oyunun Bazı Özellikleri

Game Informer'e göre oyuncular, deve sürebilecek, su altına dalabilecek, kendilerini bir kalkanla donatabilecek ve o kalkanla gelen okları engelleyebilecekler.

Oyun, RPG sistemine sahip olacak. Ayrıca bulmacalarla dolu mezar baskınlarına odaklanacak ve hayvanların, sadece bize değil, birbirlerine de saldırabileceği bir ekosistem olacak.

Hızlı koşma düğmesi olmayacak; hızlı koşma analogu hareket ettirmenize bağlı olacak. Hızlı koşma gitti; ancak eğilme yeteneğimiz geri geldi. Oyunda, Eagle Vision da olacak; ama düşmanlar üstünde kullanamayacağız.

Oyun, Memphis ve Alexandria şehirlerinde ve Kleopatra döneminde geçecek.

Oyucular, kartalları kontrol edebilecek ve oyundaki her binaya tırmanabilecek. Sualtındaki alanları keşfetmek ve batık gemiler içindeki hazineleri bulmak mümkün olacak.

Düşman yapay zekalarımız artık çok daha akıllı. Düşmanlar teker teker saldırmıyor; aksine hepsi aynı anda üstümüze geliyor. Görünüşe göre Ubisoft, oyunun daha gerçekçi olması için gayret göstermiş.

Oyunun seviye sınırı 40 olacak; ancak görsel özelleştirme istatistiklerini etkilemeyecek. Kahramanımızın donanımlarının belirli bölümlerini geliştirmek mümkün olacak. "Seer", "Warrior" ve "Hunter" olmak üzere 3 yetenek dalı olacak.

Daha önce bahsettiğim kalkanla engellenen oklar, tekrar kullanılabilir olacak. Gizli bıçak, sadece zayıf düşmanlar üstünde kullanılabilecek.

Oyuncular, Gladyatör savaşlarında, "Final Boss"u öldürüp öldürmemeye karar verebilecekler. Son olarak Bayek adlı ana karakterimiz, oyunda oynanabilir tek karakter olmayacak. Başka karakterler de bulunacak; ancak henüz hangi karakter ya da karakterler olacağı bilinmiyor. Tek gizli kalan bu galiba.