Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yama

Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yama

Assassin’s Creed Odyssey geliştiricisi Ubisoft geçtiğimiz günlerde ücretsiz bir hafta sonu etkinliği düzenledi. Bu sayede zaten milyonlarca oyuncusu olan oyun, daha geniş kitlelere duyuruldu ve daha fazla oyuncu tarafından oynanır hale geldi. Odyssey’in tanınırlığını artıran bu etkinlik sonrasında indirim bir süre daha devam etti ve yeni oyuncular uygun fiyata Assassin’s Creed Odyssey satın alabilme imkânı elde etti.

Animus Project Çeviriyi Tamamladı

Assassin’s Creed Odyssey oyununda diyaloglar büyük önem taşıyor. Bu yüzden Türk oyuncular oyun oynarken “keşke Türkçe olsaydı” diye düşünüyordu. Animus Project bütün bu serzenişleri duymuş gibi elini çabuk tutarak Assassin’s Creed Odyssey Türkçe çevirisini tamamladı.

Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yama Bir Süre Ücretli

Animus Project’in Türkçe çevirisi diğer bazı çevirilerde olduğu gibi ilk başta ücret karşılığı satılıyor. Yamadan aktif aboneliği devam edenler ve tek seferlik alım yapan aboneler yararlanabiliyor. Ücretli yayınlanmasının belli bir dönem devam edeceği, çeviri için verilen emeklerin karşılanmasından sonra da bütün oyunculara ücretsiz olarak dağıtılacağı tahmin ediliyor.