Ariana Grande Final Fantasy'de Bir Karakteri Canlandıracak

Ariana Grande Final Fantasy'de Bir Karakteri Canlandıracak

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, Square Enix ile anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre Ariana Grande, Final Fantasy: Brave Exvius'da bir karakteri canlandıracak.

Son zamanlarda oyun dünyasında, başka alanlarda ünlü olan birçok kişinin oyunlarda da yer aldığını görmeye alışkınız. Özellikle mobil platformlarda son dönemlerde fazlasıyla gördüğümüz bu durum, oyunların satışlarının da artmasını sağlamakta. Bunun en basit örneği ise Game of War isimli oyunun reklamlarında yer alan Kate Upton, bir adamın çalıştığı firmadan 5 milyon dolar çalarak oyuna yatırmasına sebep olmuştu. Bu kervana şimdide Square Enix katılıyor.

Square Enix'in mobil platformlar için geliştirmiş olduğu Final Fantasy: Brave Exvius için Ariana Grande ile bir anlaşma gerçekleştirildi. Görünen o ki anlaşma daha öncelerden gerçekleştirilmiş ve çoktan tasarımlar başlanmış çünkü Ariana şahsi Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla oyundaki karakterine ait bazı görüntü ve animasyonları gözler önüne serdi. Daha önce oyunun albüm tanıtımında da yer alan Ariana, aynı kostüm olan latex tavşan kostümünü oyunda kullanacak. Yani oyun içi bir karaktere kendi görünüşünü ve belkide yeteneklerini sağlayacak.

Oyuna Ariana'nın ne zaman ekleneceği ile ilgili bilgi yok fakat yakın zamanda çıkacak olan güncelleme ile oyunda yerini alacağı düşünülüyor. Ariana'nın oyun içerisindeki karakterinin konsept görüntüsü ile animasyonunu hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

a little peek at DW featured in #FFBEWW ???????????????????? ♡????????????????

Ariana Grande (@arianagrande) tarafından paylaşılan bir video ()