Apple iPhone 12’nin Tanıtım Tarihini Yanlışlıkla Sızdırmış Olabilir

Apple iPhone 12’nin Tanıtım Tarihini Yanlışlıkla Sızdırmış Olabilir

Apple, merakla beklenen yeni iPhone 12 ailesinin tanıtılacağı tarihi yanlışlıkla açık etmiş olabilir. İşte Apple’ın yeni iPhone 12 ailesi ile tanışacağımız o tarih. 

Apple, her yılın Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtıyor. Yeni iPhone 12 ailesi üzerinde çalışan Apple’ın düzenleyeceği tanıtım etkinliği ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeye göre Apple’ın yeni iPhone 12 ailesi ile 10 Eylül tarihinde tanışabiliriz. 

Koronavirüs pandemisi tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Teknoloji şirketlerini doğrudan etkileyen koronavirüs salgını, Apple’ı da etkileti. Yaşanan bu salgın nedeniyle, Apple’ın iPhone 12 ailesinin çıkışının birkaç hafta gecikeceği daha öncesinde açıklanmıştı. Görünen o ki bu erteleme Apple’ın iPhone 12 ailesinin tanıtım tarihini etkilemeyecek. 

Pek çok Twitter kullanıcısı, Apple’ın YouTube sayfasında bir canlı yayın planlayıcısı gördüğünü iddia etti. Apple’ın bu canlı yayın planlayıcısı, iPhone 12 ailesini bekleyen tüketicileri heyecanlandırmaya yetti. Kullanıcıların paylaştığı ekran görüntüsüne göre Apple, 10 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni iPhone modelleri olan iPhone 12 ailesini tanıtacak. Apple’ın bu etkinlik için oluşturduğu planlayıcı kısa sürede kaldırıldı. 

Apple tarafından oluşturulan bu bildirimin sol alt tarafında canlı yayının 10 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği açık ve net bir şekilde görünüyor. Apple’ın büyük bir ihtimalle yanlışlıkla böyle bir şey yaptığı düşünülüyor, zira yapılan yanlışın fark edilmesinin ardından etkinlik planı kaldırıldı. Apple tarafından konu ile ilgili bir açıklama ise yapılmadı. 

Teknoloji devi Apple’ın bu planlayıcıyı yanlışlıkla oluşturma ihtimali olsa dahi tüketiciler 10 Eylül tarihini beklemeye başladı. Yeni iPhone 12 ailesinin 10 Eylül tarihinde duyurulması durumunda Apple’ın bu etkinliği kısa sürede açıklaması bekleniyor.