Apple iPhone 12'nin Maliyetini Düşürmek İstiyor!

Apple iPhone 12'nin Maliyetini Düşürmek İstiyor!

Apple tarafından organize edilen ve sürekli yeni bir yapıda organize edilen bütün seçenekler için tek yapmanız gereken birkaç çalışma işlemi olacaktır.

Apple ürünleriyle ilgili gündemi sarsacak açıklamalarıyla bilinen Ming-Chi Kuo, iPhone 12 serisiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Şirketin artan maliyetleri düşürmek için elinden geleni ardına koymadığını ifade eden Kuo, Apple'ın bu konuda batarya kartını değiştirdiğini açıkladı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone'ları yaklaşmaya devam ederken, bu telefonla ilgili söylentiler de çoğalıyor. Söylentilerin ne kadarının gerçek olacağını bilmek şu an için mümkün değil ancak deneyimli bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo'nun yaptığı açıklamalar, Apple'ın iPhone 12'nin fiyatını düşük tutabilmek için elinden geleni ardına koymadığını gözler önüne seriyor.

iPhone 12'nin bugüne kadar en çok dile getirilen özelliklerinden bir tanesi kuşkusuz 5G bağlantı desteği. Şirket, bugüne kadar bu teknolojide zaten geç kaldı ve görünüşe göre de 5G dünyasına giriş yapmak için daha da gecikmek istemiyor. Ancak iPhone 12'ye eklenecek 5G desteğinin kendisi 75 ila 85 dolar, 5G'nin çalışmasını sağlayacak milimetre dalga teknolojisiyse 125 ila 135 dolar arasında ek maliyete neden oluyor. Kuo'ya göre Apple, bu maliyet artışını dengelemek için telefonun diğer teknik yapısı üzerinde önemli değişikliklere gidiyor.