Apex Legends Yeni Şampiyonu Oldukça Yetenekli! İşte Oynanış Videosu!

Apex Legends Yeni Şampiyonu Oldukça Yetenekli! İşte Oynanış Videosu!

Apex Legends oyunu son dönemlerin pek çok konuda ön plana çıkarılan yeni çalışmalarını sitemiz üzerinde sürekli sunmak istiyoruz. Malumunuz yer yer bazı yenilikler karşımıza çıkıyor ve her birimiz bu yeniliklerle güncel bir merhaba diyoruz. İnsanların isteklerine de bu sayede cevaplar veriyoruz diyebiliriz.

Bir sonraki güncellemeyle 6. sezona geçiş yapacak Apex Legends'ın kazanacağı yeni şampiyon, yetenekleriyle oynanış videosunda yer aldı. Rampart, hem taarruz hem de defansif oyun tarzına uygun bir karakter olacak.

2019 yılının şubat ayında oyuncularla buluşan ve sabit bir oyuncu kitlesi elde etmeyi başaran Apex Legends, battle royale oyunları arasında kendisine iyi bir yer edinmeyi başardı. Elbette oyunun bu başarısı yalnızca oynanış ve mekaniklerinden değil, sürekli yeni içeriklere kavuşmasından geliyordu.

Apex Legends, her yeni sezonla birlikte yepyeni içeriklere ve haritada yapılan değişikliklerle yeni dinamiklere kavuşuyordu. Oyun, bir sonraki güncellemeyle birlikte 6. sezonuna geçecek ve her sezonla olduğu gibi bu sezonla da birçok içerik kazanacak. Bu içeriklerden birisi de oyuna gelecek yeni şampiyon olacak.