Anthem'den Yeni Oynanış Videosu!

Anthem'den Yeni Oynanış Videosu!

Bugünkü Microsoft E3 2017 konferansı sırasında BioWare, Anthem’in yeni oynanış videosunu yayınladı.

Oyun kesinlikle mükemmel gözüküyor; bunun yanısıra, aksiyona dayalı RPG oyun tarzını, multiplayer modunu ve BioWare’ye has kurguyu harmanlıyor. Ayrıca oyun kocaman bir “açık dünya” içerecek.

Oyun, 2018 yılında PS4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Basın konferansından konuşan EA Worldwide Studios başkan yardımcısı Patric Soderlund yaptığı açıklamada, “BioWare’deki geliştiricilerimiz, özel bir şey üzerinde çalışıyorlar. Şimdiye kadar tasarlanan oyunlara benzemeyen bir oyun ortaya koymak için limitleri zorluyoruz. Yarattığımız yeni hikaye ve kooperatif deneyimi, önümüzdeki yıllar boyunca gelişimini sürdürecek olan bir açık dünyanın içine yerleştiriyoruz.” detaylarına değindi.

Ayrıca yapılan resmi açıklamada,

Anthem, oyuncuların mükemmel bir dünya içerisinde, inanılmaz teknolojiler ve unutulmuş hazinelerle karşılaşacakları, “shared-world” bir aksiyon RPG oyunu.

Anthem’de, her şey dünyanın sırlarını çözmek ve korkunç mücadelelerle yüzleşmek zorunda olan 4 arkadaşın elinde. Tehlikeyi paylaşmak demek, aynı zamanda zaferi, başarıyı ve bunun sonucunda da zengin ödülleri paylaşmak demektir. Maceraları boyunca, oyuncular karakterlerini güçlü ve her biri benzersiz silah ve kabiliyetlerle donatılmış exosuit’lerle giydirilebilir. Ayrıca oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi özelleştirerek dünyada kendilerine has bir iz bırakabilirler.” denildi.

Eğer oyun hakkında daha fazla bilgi elde etmek isterseniz dün, EA basın konferansında yayınlanan trailer’e aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[embed]

Bir süre önce, Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson yaptığı açıklamada, “İnsanların aksiyon konusundaki düşüncelerini arkadaşları bir araya getirerek heyecan verici yeni bir yolla sokmak son derece eğlenceli.” demişti. Bu bağlamda Anthem’in fazlasıyla potansiyele sahip olduğunu da eklemeden geçemeyeceğim.

Aşağıdaki videoda oyunun, yeni tanıtılan Xbox One X konsolundaki oynanışını görebilirsiniz. Keyifli seyirler!

[embed]