Android ve iOS için 3D Araç Park Etme Oyunu

Android ve iOS için 3D Araç Park Etme Oyunu

Genç neslin araba sürüş oyunlarına olan hayranlığını biliyoruz dolayısıyla sürekli olarak güncellenen oyun yapılarının yanı sıra aynı zamanda yeni çıkan oyunlarda sisteme dâhil oluyor. Bu aynı zamanda bir arz talep dengesinden kaynaklanıyor demek de doğru olacaktır. Yani gerçek bir oyun içerisinde saatlerinizi veriyor olmak aynı zamanda sizin eğlenerek zaman geçirdiğiniz anlamına da gelecektir. Dilerseniz bugün henüz yeni olmasına karşın bir çok kişinin uygulamayı indirerek cep telefonlarına yükledikleri ve oynadıkları bir oyundan bahsetmek istiyorum.  Oyunun yapısı oldukça basit ancak oyunda hâkimiyetin sizde olması tamamen sizin yeteneğinize ve sürüş şeklinize bağlı. Bu yeni arama simülatörü oyunu tam bir hassasiyet gerektiren oyunlar arasında.  Şunu söylemek daha doğru olacaktır bir başkasıyla yarıştığınız oyunları şöyle bir kenara koyun işin püf noktasının da buradan geçmesi gerektiğini bilmelisiniz. Yani ilk önce kendinizi parkurda test etmeniz gerekiyor. Bu park simülatörü oyunu ise size bu konuda kesinlikle en doğru adres olacak.

[gallery link="file" ids="17354,17355,17356" orderby="rand"]

Oyunun yapısı oldukça basit dedik size bir parkur sunuluyor ve amacınız bu parkurda aracınızı herhangi bir şekilde kazaya sebebiyet vermeden tamamlamanız bir parkuru geçmeden diğerine geçiş izni verilmiyor bu şekilde sizde aynı zamanda hem daha fazla dikkat hem bir hırs hem de heyecan yaratılmış oluyor. İnternet üzerinden baktığınız zaman birçok park simülatörü oyununu görebilirsiniz ancak bu oyunun yapısına baktığınız da gerek grafikleri gerekse aracın kullanım rahatlığı sizi bir hayli memnun edecek. İşin kolayına kaçmamak adına oyunun biraz da zorlaştırıldığını söylemek mümkün yani tam bir profesyonellik içerisinde aracı kontrol etmek durumundasınız.

[gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="17358,17357" orderby="rand"]

Bir hayli seveceğinizi düşünüyoruz çünkü oyun içerisindeki araçlar tam bir gerçekçi arabalardan oluyor. Üstelik 55 farklı park bölgesi mevcut 3D grafikleri ile size gerçeklik hissi verdiği de ortada bunun yanı sıra farklı kamera görüntülerinden aracı takip edebiliyorsunuz.  Oyunda 3 farklı kontrol çeşidi var birincisi tekerlek kontrolü ikincisi eğim kontrolü ve son olarak ise buton kontrolü. Oyun severlerin ilgisini çekecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Bu sayede gündelik hayatınızda da sürüş becerinizi daha da artırmanız mümkün. Araba kullanmanın ve park etmenin keyfini de süreceğinizden eminim.

[linkbox tur="android" link="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ergames.ExtremeParking" img="https://www.bozuktus.com/wp-content/uploads/2016/11/extreme-parking-mania-3d-icon.png" gelistirici="ER Games" boyut="75 MB" fiyat="Ücretsiz"]Extreme Parking Mania 3D[/linkbox]

[linkbox tur="ios" link="https://itunes.apple.com/us/app/id1171402029" img="https://www.bozuktus.com/wp-content/uploads/2016/11/extreme-parking-mania-3d-icon.png" gelistirici="Mustafa Er" boyut="231 MB" fiyat="Ücretsiz"]Extreme Parking Mania 3D[/linkbox]