Alan Wake Returns'un Aslında Bir Oyun Olmadığı Ortaya Çıktı!

Alan Wake Returns'un Aslında Bir Oyun Olmadığı Ortaya Çıktı!

Geçen zaman içinde Alan Wake'in devamı şeklinde internet dünyasına sızdırılan oyun Alan Wake Returns'ün bir oyun olmadığı belli oldu. Bu durumun esas olan gerçeği ortada.

Alan Wake Returns'un Aslında Bir Oyun Olmadığı Ortaya Çıktı!

Alan Wake Returns Aslında Oyun Değilmiş

İlk öncelikle 2010 senesinde karşımıza çıkmış olan ve stres dolu kargaşalı yapısıyla son derece beğenilmiş olan Alan Wake'in yeni oyunu ilgiyle beklenmekte olan oyunların içinde. Çok etkili bir satış grafiği belirleyen bu oyun, ikinci oyun için yapımcı firmayla bunun sinyallerini vermişti.

Alan Wake'in oyunu yapımcı firması Remedy Entertainment, geçen zaman içerisinde Alan Wake Returns adına tescil müracaatında bulunarak, AlanWakeReturns.com isimli alan adını bu doğrultuda satın almıştı. Bu gelişimlerin sonrasında ise bütün otoriteler Alan Wake Returns'ün bir devam oyunu nitelğinde olduğunu karar kıldırmıştı. Ancak Alan Wake Returns'ün incelendiğinde bir video oyun olarak karşımıza çıkmadığı yapılmış olan resmi açıklama ile kesinlik kazandı.

Alan Wake Returns'un Aslında Bir Oyun Olmadığı Ortaya Çıktı!

Max Payne'in yaratıcısı ve bunun yanı sıra Remedy Entertainment'in kurucularından olan Sam Lake'in yapmış olduğu açıklamaya binaen, Alan Wake Returns diğer oyuna bağlı şekildeki mini bir diziymiş. Yapımcı firmanın ilgiyle beklenmekte olan diğer oyunu Quantum Break'e bağlı şekilde olacak olan bu mini dizinin enteresan bir biçimde yeni oyun için alınmış olmadığı ifade ediliyor.

Alan Wake Returns'ün muazzam bir biçimde yeni oyun olarak karşımıza çıkmaması akıllarda soru işareti oluştururken, yapımcı firma belki çok yeni Alan Wake oyunu amacıyla oyuncu kitlesini heyecanlandırmaya çalışıyor olabilir.