Adebayor Akinfenwa FIFA 20'de Fizik Gücüyle Dikkat Çekiyor

Adebayor Akinfenwa FIFA 20'de Fizik Gücüyle Dikkat Çekiyor

Dünyanın en güçlü forvet oyuncularından biri olan Adebayo Akinfenwa, FIFA 20'deki fizik gücüyle önemli futbolcuları geride bıraktı.

Dünyanın en geniş kalıbına sahip futbolcusu olarak tanınan ve herkes tarafından tanınan Adebayo Akinfenwa’nın Fifa 20 Hero Card rating’ini oyun tutkunları merak ediyordu. Oynadığı futbolla adeta rakip takımların korkulu rüyası olarak ön plana çıkan Adebayo Akinfenwa, Fifa 20 Hero Card ratingiyle de dikkat çekiyor.

Fiziği dolayısıyla adeta bir devi anımsatan yıldız futbolu Adebayo Akinfenwa, her zaman dikkat çekmeyi başaran bir isim olarak öne çıktı. Adebayo Akinfenwa, Fifa 20’de de bu fiziğinin verdiği gücü kullanmayı başarıyor. Edinilen bilgilere göre, oyunun fizik departmanıyla ilgilenen ekipten tam not alan Adebayo Akinfenwa, oyunda da dikkat çekici bir gücü var. Eğer oyunda kadronuza katmanızı isterseniz gönül rahatlığıyla transferini gerçekleştirebilirsiniz.

LUKAKU VE KOULIBALY’NIN FİZİK GÜCÜNÜ GERİDE BIRAKIYOR

Fifa Ultimate Team oynayan Fifa tutkunlarının sevdiği bir oyuncu olarak ön plana çıkan Adebayo Akinfenwa, Fifa 20 oyununda yer alan normal kartında da fizik gücünün 97 olduğu görülüyor. Napoli takımında forma giyen başarılı defans oyuncusu Kalidou Koulibaly ile İtalya Lig’i takımlarından İnter’de forma terleten Belçikalı forvet Romelu Lukaku’yu geride bırakan Adebayo Akinfenwa, Ultimate Team oyuncuları için adeta bir nimet. Lukaku ve Koulibaly’nin oyun içerisindeki fizik güçlerinin 95 olduğu biliniyor.

İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN OYUNDA DA HARİKA GÜCE SAHİP

FIFA 20 oynayan oyun tutkunlarının vazgeçilmez oyuncuları arasında kendisine yer edinen Adebayo Akinfenwa, halen daha ilerleyen yaşına rağmen oyun içerisinde en güçlü forvetlerden biri olarak dikkat çekerek ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu herkese gösteriyor. FIFA 20’de fiziğinin güçlü olmasından dolayı da oyun tutkunları tarafından takımlara transfer edilmesi her zaman çok yüksek oranda oluyor.

Futbolu severek izleyenlerin merak ve hevesle takip ettiği bir oyuncu olan Adebayo Akinfenwa, şuanda Wycombe Wanderers takımının formasını giymektedir. 10 Mayıs 1982 tarihinde doğan yıldız futbolcu, 38 yaşındadır.

Takımına transfer etmek isteyen oyun severlerin kesinlikle şüphe duymasına gerek yoktur.