90 GB Boyutlu Microsoft Flight Simulator Oyunu 10 DİSK Olacak!

90 GB Boyutlu Microsoft Flight Simulator Oyunu 10 DİSK Olacak!

Microsoft Flight Simulator oyunu son dönemlerin en çok beklenen oyunlarından birisi. Canlı simülasyon ruhu veren oyun için oldukça geniş haritalar var. Bu haritalarla ilgili olarak oyunun sürümlerine daha etkili ulaşmak için fiziksel almayı düşünenler adına geniş bir dvd desteği sunuluyor. 10 Ayrı disk olarak satışa sunulacak olan bu oyun için opsiyonel olarak çevrimiçi alış durumu da var.

Microsoft Flight Simulator almayı düşünüyorsanız 10 farklı Disk ile karşılaşacağınızı unutmayın. Bu oyunla ilgili dosyalar otomatik olarak internet üzerinden güncelleneceği için rahatlıkla oynayabileceksiniz.

Oyunun kutulu versiyonu ile ilgili olarak merak edilen pek çok seçenek sunuluyor. Dijitale yakın bir fiyat ile satışa sunulacak olan kutulu sürüm, dolu dolu bir oyun olarak karşımıza çıkacak ve koleksiyoncuların oldukça seveceği bir oyun olacak gibi görünüyor. Microsoft Flight Simulator oyunun isteyen kutulu olarak alacak, isteyen de Microsoft Store ile hemen hemen tek bir tıklama ile indirmiş olacak.

Geniş bir boyut yapısı ile satışa sunulacak olan oyun için söyleyecek çok fazla şey var. Hem tasarım hem de güçlü bir yaklaşım ile ilerleyen oyun adına bireysel çalışmalar da bizleri mutlu edecek türden olacaktır. Zaman kaybetmeyin ve sizler de kendinize göre bu çözümleri ön plana çıkarmaya başlayın.