80'lerin En Sevilen Oyunu MANDALA Android ve iOs'a Geliyor!

80'lerin En Sevilen Oyunu MANDALA Android ve iOs'a Geliyor!

Android ve iOs için gelen oyunlardan olan MANDALA, 80li yılların en sevilen oyunlarından olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı telefon severlerin güncel olarak önplana çıkardığı ve yoğun bir kullanım ile karşımızda bulunan bu oyun, özellikle çok sevilecek. Çünkü Digital Future Games tarafından kurulan ve bir dönemin en popüler tahta oyunlarından olan Mandala için, mobil sürüm de ilgi çekecek.

Akıllı telefonlarla birlikte mobil oyunlar da hayatımıza ciddi bir yere sahip oldu. Bu yüzden de en popüler oyunlar dahi bu uygulamalar üzerinden sunuluyor. Tahta oyunları, uzunca bir süredir hayatımızın içerisinde. Hatta bu oyunlar o kadar eski bir tarihe sahipler ki bilgisayarlar ve atariler henüz yokken insanlar, tahta oyunlarını oynuyorlardı. İşte bu oyunlardan bir tanesi de Mandala. Şimdiyse Digital Future Games isimli bir geliştirici şirket, yıllar önce PC platformunda satışa sunulan Mandala'nın mobil versiyonunu oyunseverlerin beğenisine sundu.

Mantala önemli bir piyon oyunu!

Önemli bir piyon oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyun, ciddi bir yönetim sağlıyor. Dairesel yapılarda bir alanda geçen oyun kendi içinde geniş amaçlar sunuyor ve bu sayede sahip olduğunuz piyonu oyun merkezine götürebiliyorsunuz. Zarlarla birlikte oynan oyun için bir de nasıl oynanır videosu sunmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi oyunlardaki bu tanıtımlar büyük kalite ve artı taşıyor herkes için!