5 Farklı Dalda 5 Simülasyon Tavsiyesi

5 Farklı Dalda 5 Simülasyon Tavsiyesi

5 FARKLI DALDAN 5 SİMÜLASYON OYUNU

Dijital oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan oyunların başında elbette ki aksiyon, macera, savaş, strateji, akıl ve simülasyon oyunları gelir. Bugün ki konumuzda sizler için, sizi gerçek hayatta yaşıyormuşçasına heyecanlandıracak olan en iyi simülasyon oyunlarından ve onların dev içeriklerinden bahsedeceğiz. Hadi şimdi sizler ile beraber birçok farklı daldan oluşan bu muhteşem oyunları inceleyelim.

FORMULA 1 2019

Codemasters tarafından 28 Mart 2019 tarihinde yayınlanan bu muhteşem oyun Formula serilerinin içerisinde on ikinci sırada yer alıyor. Oyuncularına büyük bir tutku salgılayan bu oyun yapımcısına göre de ‘’serinin en iddialı sürümü’’ olarak dillendiriliyor. Eğer Formula 1 2019 oyununu satın almak isterseniz 25 Haziran – 9 Temmuz arası uygulanacak olan steam yaz indirimlerinden faydalanarak 23 TL ye sahip olabilirsiniz.

Euro Truck Simülatör 2

Türkiye haritasını da içerisinde barındıran mükemmel bir kamyon simülasyon oyunu olan Euro Truck Simülatör 2 sürekli yaptığı güncellemeler sayende de birçok oyuncunun vazgeçilmezi haline gelmiştir. Renault, Volvo, Scania, Man, Daf, Iveco ve Mercedes gibi büyük kamyon markalarının da yer aldığı oyunda son model çekicilerde dikkat çekmekte. Uygulanan %75 indirim sayesinde yarına kadar oyunu 9,75 TL gibi bir rakama satın alabilirsiniz.

Kerbal Space Program

Uzay ile ilgilenenlerin ve buna ilgi duyanların zevkle oynadığı bu oyun, muhteşem bir uzay simülasyon oyunudur. Oyunun satışı steam da mevcut.

Stardew Valley

Oyuncularının kafasını dağıtmakta bire bir olan Stardew Valley simülasyon oyunu zamanla yıpranmış bir çiftlikte iyileştirmeler yaparak hayvan bakıcılığı, meyve sebze yetiştiriciliği, elde ettiği hasatları satma, evlenme – çocuk sahibi olma gibi sosyalleşme aktivitelerini oyuncularını sunuyor. Oyun 3 oyuncu sınırlandırılması dahilinde arkadaşlar ile online oyun oynama fırsatı da sunuyor. İlgi duyduğunuz bir alan ise sizleri şehrin gürültüsünden uzaklaştıracak muhteşem ötesi bir simülasyon oyunu.

Game Dev Tycoon

İş simülasyon oyunu olan Game Dev Tycoon’ da karakter en başta belli bir miktar para ile oyununa başlamakta. Daha sonrasında farklı oyunlar geliştirerek ofis açıyor ve kendini daha çok geliştirdikçe de elemanda işe alarak işlerini daha fazla büyütüyor.