2021'de Uncharted'ın Filmi Resmen Geliyor

2021'de Uncharted'ın Filmi Resmen Geliyor

Playstation 3 ve 4 cihazlarının efsanevi oyunu Uncharted oyununun, film projesinden haberler geldi. Uncharted, oyun serisiyle oyun sektöründe büyük bir vurgun yapmıştı. Uncharted’ın film projesi ilk defa ele alındığı zamanlar daha Playstation’a herhangi bir oyunu bulunmuyordu. Filmle alakalı olarak seneler içerisinde birçok düşünce değişti. 2020 senesinde ise çekilmesi beklenen filmin ortaya çıkan koronavirüs salgını dolayısıyla ertelendi.

Playstation’un harika oyun yapımlarından biri olan Uncharted, yeni gelişmeleriyle gündemi meşgul ediyor ve bu sebepten dolayı bu oyunu seven oyun tutkunları, merakla gelişmelerin sonuçlanmasını bekliyorlar. Playstation 5’in gösterime girmesiyle beraber yeni oyununun çıkması artık an meselesi olan Uncharted’ın film projesi hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

YÖNETMENİ BELLİ OLDU

İlk olarak yönetmen koltuğunda Travis Knight’ın oturulacağı düşünülen fakat ardından yaşanan olumsuz gelişmeler sonrasında Knight’ın ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Bu gelişme sonrasında filmin yönetmen koltuğu da boş kalmıştı. Edinilen son bilgilere göre, son olarak sinema sektörüne büyük bir vurgun yapan Venom filminin yönetmen koltuğunda oturan RubenFleischer liderliğinde filmin hazırlıklara start vereceği konuşuldu.

HERHANGİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL

Uncharted’ın sinema sektörüne damga vurması beklenen filmin bu hafta çekimlerine Almanya’da başlanacağı iddia edildi. Stüdyo tarafından salgın dolayısıyla koyulan bütün kurallara uygun şekilde setlerini hazırladı. Herhangi bir problemli durumun söz konusu olmadığı dile getirilirken gelecekte neler yaşanacağı hakkında herhangi bir fikir bulunmuyor.

16 Temmuz 2021 tarhindesinema severlerle bir araya geleceği düşünülen Uncharted filminin başrol oyunculuğunda Mark Wahlberg ve TomHallang gibi önemli iki aktörün yer alacağı öğrenildi. Filmin senaryosunu ise Art Macrum ve MattHolloway yazdı. Uncharted filminin hikayesinde genç NathanDrake’in hayatını ve hikayesini izleyeceğiz. Filmin oyuncu kadrosunda AntonioBanderas’ın da yer aldığı ifade ediliyor.