200 Oyunculu Call of Duty: Warzone 4. Sezon Geliyor!

200 Oyunculu Call of Duty: Warzone 4. Sezon Geliyor!

Geçtiğimiz süreçte tanıtılan ve piyasaya sürülen ve milyonlarca oyuncunun göz bebeği olan Cod: Warzone oyunu, 4. Sezon ile yeni oyunculu savaş modlarını devreye sokuyor. Bu konuya dair savaş arenasına geniş bir ilerleme kat eden bu oyun, 150 kişilik savaş ordusunu daha oyuncuların içerisine getirecek gibi görünüyor. 50 farklı dörtlü grup için hayatta kalmak adına değişen ve büyüyen bir yakınlaşma organize edecek gibi görünen bu hizmet adına, tek bir tıklama ile sizler de kendinize dair bir seçenek ve fırsat görebilirsiniz.

3. sezonda sona doğru yaklaşan bu oyun için 4. Sezon büyük bir bekleyiş halini almış durumda. Bu durumu da toparlamak adına söyleyecek ve yapacak şey çok fazla. Bizim önerimiz 50 farklı dörtlü gurubun bu sürece dair ilerlemesi ve büyümesi konusu da ön plana çıkarılıyor ve herkesin beklentisine cevap veriyor diyebiliriz.

200 farklı oyuncu gurubunun yer alacağı bu çalışmalarda özellikle beklentiler büyük önem taşıyor diyebiliriz. 50 operatör daha eklenecek olan oyun için, 4. Sezonda bazı haritalar ve yeni silahlar, yeni haritalar gibi özellikler de karşımıza çıkacak diyebiliriz.

Call of Duty: Warzone 4. sezon yolda!

30 haziran gibi gelecek olan güncelleme, Türkiye saatiyle 09.00 gibi geliyor. Yani bu da 22 ile 36 gb arası bir boyutla geliyor ve 3,5 GB ikincil bir indirme isteği ile karşımıza çıkıyor. Oyun sahipleri özel haritalar ve indirme listeleri ile güncel bir seçenek üzerinde durmaya devam ediyor. Güçlü özellikler ile verilen ekipmanlar da herkesin ilgisini çekecek gibi görünüyor.