Yeni Hitman Kaç Bölüm ve Ne Kadar?

Yeni Hitman Kaç Bölüm ve Ne Kadar?

Hitman'ın bölümler şeklinde yayınlanacak olması son derece dikkat çekiyor. Yeni oyun Hitman'ın ise, kaç adet bölümden oluşacağı ise yapımcı firma tarafından resmi şekilde açıklandı.

Hitman: Absolution'un akabinde gerçekleşmekte olan olayları konu edinen Hitman oyunu ile ilgili çok yeni açıklamalar gündeme geldi. Bölüm halinde yayınlanacak olmasıyla oyuncuların eleştiri hedefinde olan Square Enix, yayınlanması planlanan bölümler ile ilgili bilgileri paylaşıma sundu.

2009 senesinden bu zamana kadar Hitman'in marka haklarını kendi elinde tutan Square Enix, çıkan yeni Hitman oyununun 7 adet bölümden oluşacağını duyurdu.

IO Interactive tarafınca tasarlanmış olan oyunun çıkan ilk bölümü 14,99$ fiyat etiketi üstünden satışa suulup ve devam bölümlerinin de bu fiyat ile satışa sunulması beklenmektedir.

Bölüm bölüm satın almak istemiyorsanız bütün bölümleri oynamak istiyorsanız ve bundan eminseniz direk 59,99$ ödeme yaparak tamamıyla Hitman oyununa sahip olabileceksiniz.

Hitman oyunu 11 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları amacıyla çıkışını yapmış olacak. Bunun yanında paylaşılan bilgilere göre her bir bölümün aylık şekilde yayınlanacağı söylenmektedir.