Wildermyth Sistem Gereksinimleri

Wildermyth Sistem Gereksinimleri

Worldwalker Games LLC tarafından geliştirilip 15 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Wildermyth oyununda kahramanlarımızın en durgun hallerinden güçlü yanlarına, yaşlılıkları ve hafızalarına kadar takip edeceğiniz bir RPG oyunu olarak karşımıza çıktı. Taktik savaşları ve hikayesinin sizi oldukça etkileyeceğini düşündüğümüz , bugüne kadar oynadığınız tüm karakterlerin sıralamasını değiştirebilecek Wildermyth, sizi aksiyon ve eğlencenin içine çekecek.

wildermyth konusu nasıl oynanır

Wildermyth oyunundaki karakterleriniz de büyüyüp yaşlanıyorlar ve her birinin kendisine ait hikayesi mevcut. Onlarda aşık olurlar, hayallerinin peşinden gidip korkunç kararlar da verebilirler ve elbette ki ölebilirler. Savaşın tüm hissi son derece tatmin edici olan bu oyunu bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz.

Wildermyth Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarınızdan Wildermyth oyununu akıcı ve donmadan sorunsuzca oynayabilmek için bazı donanımlara sisteminizin sahip olması gerekmektedir. İşte Wildermyth oyununu oynayabileceğiniz PC sistem gereksinimleri..

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi.
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
  • Sistem İşlemci: Core i3 veya üzeri.
  • Bellek - RAM: 3 GB RAM
  • Ekran Kartı: GL 3.2 Destekli
  • Depolama Kaç GB: 2 GB kullanılabilir boş disk alanı.

Wildermyth oyununu bilgisayarınıza indirmek ve kurulumunu yapmak için en az 2 GB boş depolama alanına sahip olmanız gereklidir, yani oyun 2GB dosya boyutuna sahiptir. Wildermyth oyununu oynayabilmek için bilgisayarınızda 3GB RAM bulunması yeterlidir.