Valorant Yeni Katil Robotu ve Düşman Susturucu KAY/O Karakterini Duyurdu

Valorant Yeni Katil Robotu ve Düşman Susturucu KAY/O Karakterini Duyurdu

Valorant'a düşmanlarınıza karşı sizi daha ön planda gösterecek olan yeni bir katil robot karakteri olan KAY/O kısa süre içinde geliyor. Önceleleri ilk bakışta bedeni olmayan bir kafa figürü olduğu düşünülen Riot, Valorant'a gelen ölüm makinesi görevini gören KAY/O adlı robotunu ortaya çıkardı.

Geride bıraktığımız hafta içinde yeni fragmanla ortaya çıkan Valorant'ın katil robotu ile rakiplerinizin avantajlarını artık çok kolay bir şekilde ortadan kaldırabileceksiniz. Peki KAY/O nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyor? KAY/O ana yetenek olarak duvarlara yapışarak belirli yakınlıktaki düşmanların yeteneklerini ortadan kaldırmaya yarayan bir fırlatma bıçağı olarak görev yapacak. Daha önce Apex Legends oyununda gördüğümüz Revenant'a da bir nebze benzeyen KAY/O, biraz daha gelişmiş nüanslar içeriyor.

KAY/O Karakteri Valorant'a Ne Katacak?

KAY/O robotunun gücü aslında darbeli bir şekilde bastırma enerjisini yayarak bir şekilde düşmanların yeteneklerini azaltmaya hatta yok etmeye yarayan bir araç olarak Valorant'ta yer alacak. Ayrıca bir flaş ve bomba parçası olarak da işlev gören KAY/O duvarlara yapışarak anında patlama özelliği ile de kullanılabilecek.

Valorant oyununa 22 Haziran tarihi ile Valorant 3. Bölüm: Act 1 güncellemesi ile KAY/O robotunun gelmesi bekleniyor.