Valorant Renkli Yazı Yazma Kodu Nedir? Valorant Sohbetinde Yazı Rengini Değiştirme!

Valorant Renkli Yazı Yazma Kodu Nedir? Valorant Sohbetinde Yazı Rengini Değiştirme!

VALORANT oyunu içerisinde sohbet ekranında renkli yazı nasıl yazılır? Valorant tutkunlarının oyunda sürekli olarak gördüğü sohbetteki renkli mesajların nasıl yapıldığıyla ilgili birçok arama ve istek mevcut. Bozuktus.com ekibi olarak Valorant renkli yazı yazma kodu nedir sorusuna sizler için yanıt bulduk. Valorant sohbetinde yazı rengi nasıl değiştirilir? İşte detaylar..

Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan free to play tarzı çok oyunculu oyunlar arasındaki yerini alan Valorant, oyuncularına birçok özelleştirilebilir seçenek sunması nedeniyle de itibar görüyor. Bu oyunun müdavimi iseniz ve oyun içinde biraz değişiklik yapıp diğer oyuncuları veya arkadaşlarınızı etkilemek için sizler de bu tarz özelleştirmelerden ve oyun içi hilelerden yararlanabilirsiniz. Yazımızın detayında Valorant sohbet ekranında yazı renginin nasıl değiştirileceği konusunda detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Valorant Mesaj Rengi Nasıl Değiştirilir? Valorant Renkli Yazı Yazma Kodu!

Valorant oyununda sohbet ekranında renkli yazı yazmak için birçok renkli yazı yazma kodu bulunmaktadır. Sohbette metin rengini değiştirmek için kullanabileceğiniz kodlar yani en çok kullanılan ana renklerin kodları şu şekildedir;

  • Kırmızı: <enemy>Yazınız kırmızı olur</>
  • Mavi: <team>Yazınız mavi renkli olur</>
  • Sarı: <system>Yazınız sarı olur</> veya <self>Yazınız bu kod ile de sarı olur</>
  • Yeşil: <notification>Yazınız yeşil olur</>
  • Pembe: <warning>Yazınız pembe olur</> veya <whisper>Alternatif bu kodla da yazı pembe olur</>

Yani burada örnek olarak Valorant sohbetinde yeşil renk kullanmak isteyen oyuncular tırnak işareti içindeki “<notification>Yeşil renkli yazı</>” kodunu kullanmalıdır. Bu kod içindeki "Yeşil renkli yazı" yerine sohbette ne yazacaksanız onu yazmalısınız.

valorant renkli yazı yazma kodu nedir

Valorant Renkli Yazı Nasıl Yazılır? Detaylar

Valorant renkli yazı yazma kodu hakkında bir süre önce viral olan bir TikTok videosunda oyuncuların sohbet ekranındaki yazıları farklı renklerde kullanabildiği gündeme gelmişti. İşte oyuncular Valorant oynadıkları esnada sohbet metninin rengini değiştirmek için yukarıda verdiğimiz kodları kullanarak sohbete farklılık katıyorlar. Şu an için kırmızı, mavi, sarı, yeşil ve pembe olarak 5 ana renk kodu ile sohbette renkli yazı yazılabiliyor.

Valorant renkli sohbet mesajı nasıl yazılır olayını daha iyi anlamanız için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Oyuncuların en çok merak ettiği Valorant hile kodları arasında yer alan renkli mesaj yazma kodunu bu sayede detaylı olarak incelemiş olduk. Sizler de arkadaşlarınızı etkilemek için bu renk kodlarını kullanabilirsiniz. Özellikle sosyal medyada Valorant renkli mesaj yazma kodu görüldükten sonra büyük ilgi çeken bu kodlar, yazdığınız mesajları daha ilgi çekici hale getirdi.