Uygun Fiyatlı Apple Watch SE Gelebilir

Uygun Fiyatlı Apple Watch SE Gelebilir

Teknoloji devi Apple, ilerleyen haftalarda yeni iPhone 12 ailesi ile birlikte Apple Watch Series 6 modelini de duyuracak. Apple’ın Apple Watch Series 6 modelinin yanında uygun fiyatlı bir Apple Watch SE modelini duyurabilir. 

Apple, iPhone 12 ailesini önümüzdeki ay düzenleyeceği bir etkinlikte duyuracak. Apple’ın iPhone 12 ailesinin yanında Apple Watch Series 6 modelini de duyurması bekleniyor. Gelen son bilgilere göre Apple, Apple Watch Series 6 modelinin yanında uygun fiyat etiketine sahip Apple Watch SE modelini de tanıtabilir. 

Apple Watch SE Uygun Fiyat Etiketine Sahip Olacak

Aktarılan bilgilere göre Apple Watch Series 3 modelinin tasarımının benimseneceği uygun fiyatlı Apple Watch modeli, 199 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Apple’ın S6 ve W4 işlemciler ile birlikte geleceği söylenen uygun fiyatlı Apple Watch modeli 16 GB dahili depolamaya sahip olacak. Sadece 42 mm boyuta sahip olacak olan uygun fiyatlı Apple Watch modelinin alüminyum kasa ile birlikte geleceği aktarılıyor. Apple’ın Apple Watch SE modelinde SE takısını kullanmasının nedeni ise şimdilik bilinmiyor.