Titanfall 2'nin İlk Gün Yamasının Boyutu Belli Oldu

Titanfall 2'nin İlk Gün Yamasının Boyutu Belli Oldu

Respawn Entertainment'in geliştirdiği, Electronic Arts'ın yayıncılığını yapacağı Titanfall 2'nin ilk gün yamasının boyutu, geliştirici ekibin CEO'su Vince Zampella tarafından açıklandı.

Oyun dünyasında, hızlı ve bir o kadar benzersiz oynanışı, aksiyon dolu yapısı ile FPS oyunlarında başı çekebilen yapımlardan birisi diyebileceğimiz Titanfall, 2.oyunu ile yeniden bilgisayarlarımız ve konsollarımızda yerini almak için hazırlanıyor. Source oyun motoruyla geliştirilen serinin yeni oyununda yine dev robotlar, pilotlar ve farklı yaratıklar bizleri bekliyor olacak. Önceki oyuna nazaran gelişmiş grafikleri ve oldukça dramatik senaryosuyla, bu yıl benzer temada çıkışını gerçekleştiren Call of Duty: Infinite Warfare ile rekabet içerisinde olacak gibi görünüyor.

Bugün ise Titanfall 2'ye çıkışı ile birlikte ilk gün yaması geleceği resmileşti. Respawn Entertainment'in CEO'su Vince Zampella, şahsi Twitter hesabı üzerinden attığı Tweet ile, Titanfall 2'nin ilk gün yamasının 88 MB olduğunu açıkladı. Şaşırdığımızı söylesek yalan söylemiş olmayacağız çünkü günümüzdeki üst düzey diye nitelendirebileceğimiz oyunlara gelen ilk gün yamaları, neredeyse oyunun kendisinden daha yüksek boyutlara sahipti. Bunun en basit örneği Tony Hawk's Pro Skater 5. Oyunun çıkışı ile birlikte boyutu 4,6 GB idi fakat ilk gün yaması toplamda 7,7 GB'lık bir boyuta sahipti. Zaten Vince Zampella'da bunun üzerine küçük bir espri yaparak "HDD'nizde yer açın" sözünü de Tweet'ine eklemiş.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Pro Skater 5'in 7,7 GB, Battlefield 1'in 2,4 GB, Mafia 3'ün 2,6 GB, Halo 5'in 9 GB'lık ilk gün yamalarıyla karşılaştırdığımızda Titanfall 2'nin ilk gün yaması oyuncuları oldukça sevindirecek. İlk gün güncellemelerinin oyun boyutu ile yarıştığını göz önünde bulundurduğumuzda Respawn Entertainment'e teşekkür etmemek elde değil.

Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.