WhatsApp Yeni Güncellemeler Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp bir dizi heyecan verici güncelleme üzerinde çalışıyor.

Platform yeni bir WhatsApp anketi üzerinde çalışıyor ve hala geliştirilme aşamasındayken kulağa çok ilginç geliyor. İçeriden bilgi sağladığı için Wabetainfo'ya teşekkürler, ne beklememiz gerektiğine dair şu ana kadar birkaç şey öğrendik.

Yeni başlayanlar için güncelleme, iOS ve Android'in yanı sıra masaüstü kullanıcıları için yakında kullanıma sunulacak. Bu güncelleme, uygulamada yerleşik bir anket aracılığıyla kullanıcılardan geri bildirim isteyen bir işlev gerektirecektir. Sohbet aracılığıyla kullanıcılar, platforma deneyimleri hakkında ne hissettiklerini ve bunun kendileri için nasıl daha iyi olabileceğini anlatabilecekler.

Şu anda kapmak için hazır değil, ancak şirketin gelecekteki güncellemelerinin bir parçası olacak. Ayrıca, yalnızca birkaç kullanıcıyla sınırlı olacak ve bu nedenle büyük olasılıkla özel durumlarda ortaya çıkacak.

Şirket, anketin tamamen nasıl doğrulandığını ve kullanıcılar çileye katılırsa, yanıtlarının hesaplarını hiçbir şekilde, şekil veya biçimde etkilemeyeceğinden bahsetti. Platform, kullanıcılarının uygulama genelindeki deneyimini geliştirmek istiyor ve bu nedenle buna yardımcı olmak için geri bildirim almayı planlıyor.

Şu an itibariyle, anketin neleri içereceği hakkında hiçbir ayrıntı verilmedi, ancak firma tarafından gönderilen resmi bir sohbetten yayınlanacaktı. Bunlar yeşil renkli bir kene kullanılarak işaretlenecekti, ancak uygulama asla kişisel bilgileri istemeyeceğini söylüyor. Bu nedenle, kullanıcılar bu tür etkinliklere katılmaktan kaçınmalıdır.

WhatsApp, kullanıcılardan telefon numaraları, kredi kartı bilgileri ve PIN kodları gibi hassas bilgilerinin istenmesine hiçbir zaman katılmadığını da ekliyor. Ve herhangi bir zamanda, kullanıcılar isterlerse sohbetten çıkmayı seçebilirler.

Unutmayın, bu çok özel bir ilişki olacak, bu yüzden çok fazla kullanıcının bu ankete katılmak için davet almasını beklemiyoruz. Yine de, kullanıma sunulduğunda sizi güncel tutacağız.

Öte yandan popüler sohbet uygulamasının üzerinde çalıştığı başka bir güncellemeyle ilgili haberimiz var. Platform, yönetici silme ve durum güncellemelerini başlatıyor. Özellik, bugünden itibaren şu anda seçilmiş birkaç beta test kullanıcısına sunulma sürecindedir.

Böylece grup yöneticilerine, grupta bulunan diğer katılımcılardan gelen mesajları eleme şansı verilecek. Bu ne kadar uygun olacak?

Hesabınızdaki çileden yararlanıp yararlanamayacağınızı kontrol etmek istiyorsanız, bir gruptaki diğer katılımcılardan gönderilen metinleri silmeyi denemeniz yeterlidir. Grubun yöneticisi olduğunuzdan emin olun çünkü bu sadece onlar içindir.

'Herkes için sil' ifadesini görürseniz, o zaman sizin için iyi olur! Yeni özelliği kullanmaya uygunsunuz. Ek olarak, özelliklerin, uygulamanın beta olmayan varyantlarına sahip olanlar için kullanıma sunulacağı belirtiliyor. Bu yüzden onlar da özellikten faydalanabilirler.

WhatsApp orada durmuyor. Ayrıca, bir sohbet listesi aracılığıyla durum güncellemelerine doğrudan tanık olma şansı veren uygulamayla bağlantılı birçok haber de var. Daha önce, bu özellik yalnızca sınırlı sayıda beta test kullanıcısı içindi. Ancak şimdi, sunum daha geniş bir kitle için görünüyor.

Sohbet yoluyla durum güncellemelerini görüntüleme fikrinin hayranı değilseniz veya durum güncellemelerine tanık olmak için asla zahmet etmiyorsanız, durum sekmesinden her zaman sessize alabilirsiniz. Bu sayede artık sohbet listenizde onlara rastlamayacaksınız.

Teknoloji Haberleri Haberleri