WhatsApp Sekme Çubuğu İçin 'Yarı Saydam Efekt' Üzerinde Çalışıyor

Yarı saydam sekme çubuğu yayınlandığında, arayüzün kesinlikle daha zarif hissettirmesini sağlayarak genel kullanıcı deneyimini de geliştirebilir.

WhatsApp'ta yeni mesaj düzenle düğmesi seçeneğini başlattıktan sonra, metaya ait anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, yuvarlatılmış köşeler ve kenarlarda küçük kenar boşlukları ile birkaç bölümün görüneceği farklı bir tasarım getirmeyi planladığı bildiriliyor.

Sekme çubuğu için yarı saydam efekt, kullanıcılara uygulamaya daha modern bir görünüm kazandırarak görsel olarak çekici ve göze daha hoş gelmesini sağlayacak. Yarı saydam sekme çubuğu yayınlandığında, arayüzün kesinlikle daha zarif hissetmesini sağlayarak genel kullanıcı deneyimini de geliştirebilir.

WhatsApp'ı takip eden bir web sitesi olan WAbetaInfo'ya göre, p, çünkü hala geliştirme aşamasında. Aslında, sekme çubuğu uygulamanın mevcut sürümünde herhangi bir etkisi olmadan hala standart bir tasarımla görünüyor.

WAbetaInfo, "Uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde sekme çubuğuna yarı saydam bir efekt uygulanacağını doğrulayabiliriz" dedi. Sekme çubuğu için yarı saydam efekt geliştirme aşamasındadır ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde yayınlanması planlanmaktadır.

İlgili haberlerde, anlık mesajlaşma uygulaması ayrıca grup ayarları ekranı için yeni bir arayüz yayınlıyor. Bu özellik şimdilik bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

Habere göre, yeni arayüz daha net ve daha sezgisel. Bir seçenek her seçildiğinde ek bir pencere açmak yerine, artık anahtarı değiştirerek doğrudan ekrandan etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak mümkün ve bu da zaman tasarrufu sağlıyor.

Buna ek olarak, grup yöneticileri yeni güncelleme ile diğer katılımcıların gruba kişi eklemesine izin verip vermemeye karar verebiliyor. Grup ayarları ekranı için yeni arayüz, Google Play Store'dan Android için en son WhatsApp beta güncellemesini yükledikten sonra bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Teknoloji Haberleri Haberleri