Telegram, Video Oynatma Hızı, Sesli Ekran Paylaşımı ve 1000 İzleyiciye Kadar Görüntülü Arama Özelliklerini Duyurdu

Telegram güncellendi! 1000 kişiye kadar izleyici ve daha fazlası; işte detaylar..

Bir blog gönderisinde, popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, uygulamasına gelen bir dizi yeni güncellemeyi özetliyor; bunlardan en önemlisi, 30'a kadar katılımcının görüntülü aramalarının 1000'e kadar kameralarını ve ekranlarını yayınlayabildiği "Grup Görüntülü Aramalar 2.0". Seyirciler. Telegram, “Dünyadaki tüm insanlar tek bir grup çağrısına katılabilene” kadar bu sınırın artacağını içtenlikle söylüyor.

Görüntülü Mesajlar 2.0'a güncellendi. Bu, dairesel basılı tutma video mesajlarının artık daha yüksek çözünürlüklü olduğu ve dairesel videoyu genişletmek için mesaja dokunabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca video mesajını duraklatabilir ve kaydırabilirsiniz. Artık sesli mesajları da kaydedebilirsiniz ve arka plan sesiniz duraklamaz.

Telegram aracılığıyla gönderilen videolar artık 0,5X, 1,5X veya 2,0X hızında izlenebilir. Android ayrıca 0.2X hızları da destekleyecektir.

Telegram 1'e 1 görüntülü aramalar artık ekranınızı sesli olarak paylaşmanıza izin verecek ve bir ay sonra mesajları silmek için yeni bir otomatik silme aralığı var.
Telegram, video oynatma hızı, sesli ekran paylaşımı ve 1000 izleyiciye kadar görüntülü arama ekler

Artık bir arkadaşınıza veya gruba göndermeden önce görüntüleri daha kesin olarak çizebilirsiniz.

Artık şifre ekranında daha fazla animasyon var ve sohbete eklediğiniz mesajlar Android uygulamasında da yeni bir şekilde canlandırılacak.. Bir kullanıcının kurtarmasına yardımcı olacak uygulamaların ayarlarına eklenen yeni bir şifre sıfırlama seçeneği kurtarma parolası yoksa 7 gün içinde bir parola.

Son olarak, dans emojileri, yumruk çarpması, kırık kalp ve üzgün surat emojileri gibi yeni animasyonlu emojiler var. iOS uygulaması ayrıca iOS'taki kamera uygulamasıyla da entegre olur, böylece doğrudan Telegram uygulamasında fotoğraf çekerken yakınlaştırma veya geniş kameralara geçiş yapabilirsiniz.

Teknoloji Haberleri Haberleri