Snapdragon 8 Gen 1 Antutu Puanı Ortaya Çıktı

Snapdragon 8 Gen 1 telefonu AnTuTu'da 1 milyon puan almış olabilir.

Yeni nesil Android amiral gemileri, AnTuTu'da 1 milyondan fazla puan yayınlayacak yakında açıklanacak olan Snapdragon 8 Gen1 yonga setinden gelen bir sonuç, tam da böyle bir puan almış gibi görünüyor.

Sonuç, Weibo blogger Technology tarafından saat 8 yönünde tespit edildi ve henüz AnTuTu ekibi tarafından doğrulanmadı. Karşılaştırma için, mevcut Snapdragon 888(+) cihazları en iyi ihtimalle 800.000'in ortasında puan alıyor, hatta bazıları 800.000'in altına düşüyor. Yani bu, sağlam bir nesil gelişimi olacak şekilde şekilleniyor.

Yıl sonundan önce duyurulabilecek dört adet Snapdragon 8 Gen1 destekli cihaz var – Xiaomi 12 ve Moto Edge 30 Ultra aday görünüyor, ancak OnePlus 10 Pro'yu görme şansımız var (bazı söylentiler Ocak ayında açıklanacağını iddia etse de) ve iQOO'dan bir telefon. Yonga setinin resmi tanıtımı 30 Kasım'da olacak ve Qualcomm'un ilk müşterilerinin en azından kısa bir süreliğine ortaya çıkmasını bekleniyor.

Testi hangi cihazın yaptığı belli değil. Lenovo'daki Ürün Müdürü, Motorola'nın amiral gemisi olmadığını söyledi, ancak ya bu doğru ya da Başbakan sadece bir sızıntıyı önlemeye çalışıyor. Bu, bildiğimiz her şey için Qualcomm tarafından bir referans cihazı bile olabilir.

Tabii ki Snapdragon, 1 milyon puan sınırını aşan tek Android yonga seti değil – resmi olarak piyasaya sürülen ilk 4 nm yonga seti olan Dimensity 9000, bunu resmi olmayan bir kapasitede zaten yaptı. Snapdragon puan açısından çok hafif bir avantaja sahip görünüyor, ancak yayın öncesi donanımla ilgili resmi olmayan sonuçlarla, herhangi bir sonuç çıkarmak zor.

Teknoloji Haberleri Haberleri