iPhone 15 Pro Max en ince sınırlar için dünya rekorunu kıracak

The Ice Universe, iPhone 15 Pro Max hakkında yeni ve heyecan verici bir ayrıntı yayınladı. Verilen bilgiye göre, Apple'ın bir sonraki amiral gemisi 1,55 mm ile dünyanın en ince kenarlık rekorunu kıracak. Hatırlatmak gerekirse, rekor şu anda Xiaomi 13 ve 1.61mm kenarlıklarına ait.

iPhone 15'ler piyasaya sürülmeden önce yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve hem teknik özellikleri hem de tasarımları ortaya çıkıyor. Pro Max modeli, tasarımcı Antonio de Rosa'nın bir konseptinden ve bazı söylentileri doğrulayan tüm versiyonlar için son maketlerden kesinlikle yararlandı. Ancak konuyla ilgili hala somut bilgi eksikliği var ve bu da Ice Universe sızıntıcısının doldurmayı planladığı bir boşluk.

Nitekim, Twitter'da akıllı telefonun ekranı hakkında ilginç bir ayrıntı ortaya çıkardı. Daha spesifik olarak, bu konuda yeni bir dünya rekoru kırması beklenen cihazın kenarlarından bahsediyoruz. Sızıntıya göre, iPhone 15 Pro max sadece 1,55 mm'lik bir kenara sahip olacak. Hatırlatmak gerekirse, rekor şu anda Xiaomi 13 ve onun 1,61 mm kenarlıklarına (altta 1,81 mm) ait.
iPhone 15 Pro Max'in ince kenar bölümünde Xiaomi 13'ü geçmesi bekleniyor

Dolayısıyla iPhone 15 Pro Max, önceki modele kıyasla (iPhone 14 Pro için 2,17 mm) kenarlıklarının boyutunu azaltmakla kalmayacak, aynı zamanda yeni bir endüstri rekoru kıracak. Karşılaştırma için, Ice Universe'ün de belirttiği gibi, örneğin Galaxy S23 1,95 mm kenarlığa sahip. Buna karşılık, Cupertino firmasının standart ve Plus modellerinde kenarlıkların boyutunu küçülttüğünün görünmediğini unutmayın.

Gerçek şu ki, iPhone 14'ünkine benzer ekran boyutlarıyla, bu söylenti doğrulanırsa Apple'ın Pro Max modelinde sunacağı gövde / ekran oranında büyük bir kazanç olacak. Tüm serinin iPhone 11'de gördüğümüze benzer şekilde köşelerde kavisli kenarlara sahip olması bekleniyor. Birkaç hafta içinde akıllı telefonların tasarımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalıyız.

Teknoloji Haberleri Haberleri