Google Pixel Fold Katlanabilir Telefon Modeli Satışa Sunulacak!

Google Pixel Fold için tanıtım tarihi paylaşıldı. Telefonun çıkmasına sayılı gün kaldı. Peki Pixel 6'dan sonra duyurulması beklenen telefon ne kadara satılacak? Pixel Fold ne zaman satışa sunulacak merakla bekleniyor. Samsung'a yeni bir rakip geliyor...

Uzun süredir beklenen Google'ın katlanabilir telefonu Pixel Fold ile ilgli yeni gelişmeler yaşanıyor. Katlanabilir telefon piyasasın hızlı bir şekilde giriş yapan Google, bu anlamda büyük farklara yaratabilir. Samsung'tan sonra piyasada en fazla satış yapan katlanabilir telefon modeli olması bekleniyor. Pixel Fold ile ilgili özelliklerin yanı sıra tanıtım tarihi de duyuruluyor. Tanıtımdan hemen sonra satış tarihiyle ilgili de bilgi edineceğiz. Cihazın ne kadara satılacağı bir yana sahip olduğu özellikler farkını ortaya koyacak. Sosyal medyada yapılan açıklamalara bakılacak olursa Pixel Fold'un tanıtımına az bir süre kaldı. Şu sıralar pek çok marka yeni modellerini tanıtmakla meşgul. Tablet, akıllı telefon ve giyilebilir teknolojiler anlamında büyük yenilikler yapılıyor. Şirketlerin bu mücadelesine Google da dahil olabilir. Hali hazırda Pixel serisine ilişkin bir tanıtımla ilgilenen şirket, Pixel Fold için ayrı bir zaman dilimi ayarlayabilir.

Pixel Fold Ne Zaman Tanıtılacak?

Pixel Fold için büyük bekleyiş sürüyor. Telefonun tanıtım tarihine ilişkin 19 Ekim olacağı iddia edilse de o tarihte Pixel 6 tanıtılacak. Merakla beklenen Pixel Fold için farklı bir lansman düzenlenecek. Eğer iddialar geçerliliğini korursa bu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 2021 yılının son çeyreğinde Pixel Fold'un tanıtımını izleyebiliriz. 2022'ye girmemize kısa bir süre kalan bu telefonla buluşmamız mümkün. Google, telefon tanıtımıyla ilgili hiç acele etmiyor. Duyurabileceği en kaliteli telefon için elinden geleni yapmakta. Zaman kısıtlaması olmadan çalışan şirket, bu sayede uzun yıllar kullanılabilecek cihazlar üretmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda pazardaki varlığını sürdürebilmek adına sağlam girişimlerde bulundu. Aldığı patenle de katlanabilir telefon modeli üreteceği doğrulanmıştı. Patent sonrası çalışmalar hız kesmeden devam etti. Eğer tahmin edildiği üzere Google'ın Pasaport kod adı ile aldığı patent katlanabilir telefon modeli üzerine ise 2021 yılı sonunda önemli anlar bizleri bekliyor olacak. Teknoloji severler, Google'ın da akıllı telefon sahnesine inmesini heyecanla takip ediyor.

Google Pixel Fold Özellikleri

Google Pixel Fold için kesin bir özellik paylaşılmadı. Çeşitli sızdırmalar da özellikleri genel olarak kapsamıyordu. Bu nedenle şirketin nasıl bir cihazla karşımıza çıkacağı tamamen sürpriz. Ayrıca son zamanlarda varlığını iyice artıran Google'ın sağlam bir ürün ortaya koyma isteği de anlayışla karşılanıyor. Şirketin internet üzerinde büyük bir gücü var. Sosyal medyasından işletim sistemine kadar her alanda söz sahibi olması, onun akıllı telefon pazarına daha sağlam girme isteğini doğruyor. Xiaomi, Samsung, Apple ve diğer akıllı telefon markalarıyla rekabet edebilecek potansiyele sahip.

Teknoloji Haberleri Haberleri