Team Fortress 2 Kendi Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Valve tarafından 2007 çıkışlı Team Fortress 2 oyunu kendisinin eş zamanlı oyuncu rekorunu yine egale etti. PC sürümünde 150 bin eşzamanlı oyuncu rekoru kırılırken bir ilkin de başarıldığı gözlemlendi.

Steam verilerine göre Team Fortress 2 oyununun şimdiye kadarki en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 147 bin oyuncu idi. Bugün ise bu rekor geride bırakılarak 151 bin 253 oyuncu sayısına ulaşılmış oldu. Bu kadar eski bir oyunun bu online sayısını bulması gerçekten oyunun başarısını gösterirken muhtemelen çoğunluğu ileri yaştaki oyuncuların son oynadıklarından bugüne oyunda nelerin değiştiğini görmek için yeniden oyuna giriş yaptıkları esprileriyle değerlendirildi.

Team Fortress 2 Kendi Online Oyuncu Rekorunu Yeniledi

En iyi ücretsiz Steam oyunları arasında yer alan Valve'ın takım odaklı nişanlı oyunu Team Fortress 2, birbirini mükemmel derecede tamamlayan ve oyuncuları karşı karşıya getiren dokuz heyecanlı bölümden oluşuyor.

Team Fortress 2 oyunu kendisini geliştiren tek eski PC oyunu değil. Mart ayında ücretsiz etkinlik ve yenilenen sezonu ile 2015 çıkışlı Rainbow Six Siege oyunu da 2021 başlarında Steam üzerinde kendi eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmıştı.

Yine Ubisoft'un FPS serisinin son bölümü de 201 bin 503 eş zamanlı online oyuncuya ulaşarak kendi rekorunu kıran oyunlar arasına girmişti. Bu seri son rekorunu Mart 2020 tarihinde 199 bin 307 eş zamanlı kullanıcı ile kırmıştı.

Steam Haberleri