PES 2016'nın demosu çıktı!

Konami tarafından geliştirilen popüler futbol oyunu serisi Pro Evolution Soccer'ın bu yıl oyuncular ile buluşacak oyunu PES 2016'nın demosu çıktı.

Son dönemlerde FIFA serisi karşısında boynunu büken PES serisi bu yıl iddialı geliyor. Konami, PES serisinin son dönemlerdeki düşüşünün farkında ve düşüşü PES 2016 ile sonlandırmak istiyor. Konami, merakla beklenen oyunu PES 2016'nın demosunu yeni ve eski nesil konsollar için yayınladı.

Oyunun demosunda birçok popüler futbol takımı ve bazı ülke takımları yer alıyor. FC Bayern Munich, Juventus, A.S. Roma, Corinthians ve Palmeiras oyunda yer alan futbol takımları arasında. Oyunda yer alan ülke takımları ise Brezilya ve Fransa'dan ibaret.

Oyunun demosu şimdilik sadece PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında oynanabilir durumda. PC için duyurulmuş herhangi bir demo tarihi mevcut değil. Oyunun demosunun yakın bir tarihte PC için de yayınlanmasını bekliyoruz. Demonun boyutu ise yaklaşık 4 GB.

Pro Evolution Soccer 2016'nın tam sürümü ise 16 Eylül tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için çıkış yapacak. Bakalım Konami, PES 2016 ile FIFA serisini alt etmeyi başarabilecek mi.

Pc Oyunları Haberleri