Euro Truck Simulator 2 Hileleri

SCS Software tarafından geliştirilen ve yayımcılığı yapılan Euro Truck Simulator 2, Türkçe arayüzü ile Türk oyuncu kitlesinin de beğenisini fazlasıyla kazanmış durumda. Bağımsız yapımcı oyunu olan Euro Truck Simulator 2'de amacımız şehirler hatta ülkeler arası lojistik(taşımacılık) yaparak para kazanmak ve bir filo oluşturmak. Görevler alarak bize verilen malları tırımız ile kilometrelerce yol giderek diğer ülkedeki belirli noktalara ulaştırmamız gerekiyor. Bunun karşılığında ise para kazanıyoruz ve daha çok taşımacılık yapabilmek için kazandığımız paralar ile kendimize bir filo kuruyoruz. Tabi bu iş oldukça zahmetli ve zaman alan bir işlem, ancak hızlı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız aşağıdaki hileleri de kullanabilirsiniz. Her ne kadar hile oyunun tadını kaçıracak olsa da siz bilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Hilelerini Aktif Etme:

Oyunda hilelerin kullanımı varsayılan olarak kapalıdır, daha doğrusu hileleri yazacağımız konsol kapalıdır. Ancak bir dosya düzenlemesi ile konsolu aktif etmemiz mümkün. Bunun için ilk olarak yapmanız gereken bilgisayarınızda bulunan belgelerim klasörüne girmek ve Euro Truck Simulator klasörünün içerisindeki Config dosyasını bulmak. Daha sonra ise bu dosyayı not defteri, notepad gibi bir metin editörü ile açmak. Şimdi ise aşağıdaki iki değeri değiştirin.

İlk olarak CTRL+F ile used g_console ‘0’ satırını bulun ve ‘0’ yazan değere ‘1’ yazın.

Son olarak yine aynı şekilde used g_ developer ‘0’ satırını bulun ve ‘0’ değerini ‘1’ yapın.

Bu iki işlemi tamamladıktan sonra CRTL+S ile yada bildiğiniz gibi dosyayı kaydedin. Artık oyunda konsolu açabilecek siniz.

Euro Truck Simulator 2 Hileleri Nasıl Yapılır?

Öncelikle hileleri yazabilmek için konsolu açmanız gerekiyor, ekrana yazmanız hileyi aktif etmez. Konsolu açmak için ESC tuşunun hemen altında bulunan ve genellikle “é” sembolü bulunur. (.bkz görsel)

Euro Truck Simulator 2 Hileleri:

HİLE KODUHİLENİN İŞLEVİ
cheat money100.000$ para verir
cheat companyBazı şirket verilerini gösterir
cheat driverŞirkete rastgele sürücü eklemenizi sağlar
cheat rating (0-23)Şirket ratingleri ile oynarsınız
editDünya haritasını açar
sys_infoBilgisayar hakkındaki bilgileri listeler
exitAna menüye dönmenizi sağlar
quitOyundan çıkmanızı sağlar

Bilinen hileler bu şekilde, faklı hileler var ise yorum olarak belirtirseniz konuya ekleriz. Ayrıca sorularınız içinde yorum yazabilirsiniz.

Pc Oyunları Haberleri