Batman: Arkham Knight'ın kötü adamları tanıtıldı

Rocksteady tarafından geliştirilen, Batman: Arkham serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight'ta yer alacak kötü adamları tanıtan bir video yayımlandı.

Çıkışına bir aydan kısa bir süre kalan Batman: Arkham Knight'ın geçtiğimiz hafta karakterler arasındaki geçişi mümkün kılan Dual Play oynanış videosunun yayımlanmasının ardından bu hafta da oyunda yer alacak kötü adamların modellemelerine göz atabileceğimiz bir tanıtım videosu yayımlandı.

Yayımlanan videoya baktığımız zaman Batman'in azılı düşmanlarından Scarecrow'u görüyoruz. Serinin önceki oyunlarında da gördüğümüz Scarecrow'un modellemesi önceki oyunlara kıyasla çok daha iyi. Scarecrow'un yeni görünümü oldukça detaylı bir şekilde işlenmiş.

Scarecrow ile birlikte Gotham City'yi ele geçirmek için Batman ile savaşacak bir diğer karakter Arkham Knight'ta video da yer alan, modellemesi ile dikkat çeken bir diğer kötü adamımız oldu. Mükemmel bir şekilde modellenmiş olan Arkham Knight'ın oldukça şık göründüğünü söylemek gerek. İlk defa bu oyunda göreceğimiz Arkham Knight, serinin yeni oyununa da adını veriyor.

Unreal Engine 3 oyun motoru kullanılarak PlayStation 4, Xbox One, Linux, OS X ve PC platformu için geliştirilen Batman: Arkham Knight, tek oyuncu seçeneğiyle 23 Haziran'da piyasaya çıkacak. Oyunu satın almadan önce Batman: Arkham Knight Sistem Gereksinimleri yazımıza bakmayı unutmayın

Pc Oyunları Haberleri