A Way Out Sistem Gereksinimleri

Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafınca dağıtımına başlanan aksiyon macera konulu bir oyun olan A Way Out, çok oyunculu bir oyundur. Oyunun tek kişilik oynama seçeneğinin bulunmaması oldukça eleştiri alırken çevrimiçi veya aynı bilgisayarda ekran bölümlendirilmesiyle co-op olarak oynanabilmesine olanak veriliyor.

A Way Out oyununda hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumun birisini kontrol edebildiğiniz bir hikaye konu ediniliyor. Özellikli bir ortak macera oyunu olarak karşımıza çıkan A Way Out, nefes kesen firar girişiminin zaman zaman sürprizlerle dolu duygusal haline de tanık oluyorsunuz.

A Way Out Sistem Gereksinimleri

A Way Out oyunu 2018 Mart ayında çıkışını PS4 platformuna özel olarak gerçekleştirmiştir. Bu oyunun tek oyunculu seçeneği bulunmamakta ve haliyle iki oyuncuyla oynanması zorunlu bir maceraya atılıyorsunuz. Hapishaneden kaçıp özgürlüğüne kavuşmak için ortaklaşa bir firar girişiminde bulunan Leo ve Vincent adlı karakterlerden birisini kontrol edeceksiniz. A Way Out oyununun tam sürümünü satın aldığınızda bu oyunu satın almamış olan arkadaşlarınıza da davet göndererek birlikte oyun deneyimini yaşayabilirsiniz.

A Way Out oyununu akıcı ve sorunsuz olarak bilgisayarınızda oynayabilmeniz için donanımsal olarak bazı PC sistem gereksinimi özelliklerine sahip olmanız gerekmektedir. Yazımızda bu oyunu oynayabileceğiniz minimum sistem gereksinimleri ile tavsiye edilen sistem gereksinimi hakkında detaylı bilgiyi edineceksiniz.

A Way Out Minimum Sistem Gereksinimleri

Bilgisayar üzerinden A Way Out oyununu sorun yaşamadan oynayabileceğiniz bazı bilgisayar donanımlarına ihtiyaç duyulmaktadır. İşte A Way Out oyununun minimum PC sistem gereksinimleri..

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, 8.1 64-bit veya Windows 10 64-bit
  • Sistem İşlemci: Intel core i3-2100T @ 2.5GHz veya AMD FX 6100 üzeri
  • Kaç GB RAM: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650Ti 2GB veya AMD Radeon HD 7750 2GB
  • Boş Disk Alanı Kaç GB: 25 GB Kullanılabilir Alan

A Way Out Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, 8.1 64-bit veya Windows 10 64-bit
  • Sistem İşlemci: Intel Core i5 3570K veya AMD Ryzen 3 1300x üzeri
  • Kaç GB RAM: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 960 veya AMD R9 290
  • Boş Disk Alanı Kaç GB: 25 GB Kullanılabilir Alan

A Way Out Kaç GB?

A Way Out oyunu 25 GB dosya boyutu ile geliyor. Oyunu bilgisayarınıza kurabilmek için en az 25 GB'lık boş depolama alanı bulunması gerekmektedir. A Way Out kaç GB RAM sorusunun yanıtı ise minimum sistem gereksinimlerine göre 8 GB RAM yeterli olurken tavsiye edilen RAM değeri ise 16 GB'dır.

Oyun için en çok sorulan sorular arasında A Way Out 1 kişi oynanır mı geliyor. Hayır bu oyun 1 kişi oynanamıyor. 2 kişi Co-op olarak veya çevrimiçi oynama seçenekleri mevcuttur. Daha fazla sistem gereksinimleri için Bozuktus.com ailesini takip etmeye devam edin.

Pc Oyunları Haberleri