Ziraat Bankası’ndan 10.000 TL’lik Nefes Kredisi! Anında Hesaba Yatıyor!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından açıklanan kredi paketi ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarının giderilmesi hedefleniyor. Krediye ihtiyacı olan vatandaşlar gerekli şartları yerine getirmeleri halinde krediden yararlanabiliyor.

Acil nakite ihtiyacı olanlar, borçlu olanlar, farklı sebeplerden dolayı paraya ihtiyacı olan kişiler için Ziraat Bankası kredi paketlerini açıkladı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların krediye yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Krediye başvurular da artık çok daha kolay bir hale gelmiş durumda. Özellikle koronavirüs pandemisi bankaların birçok işlemini dijital ortamlara aktarmasına sebep oldu ve vatandaşlara şubeye gitmeden başvuru yapma imkanı doğdu. Ziraat Dijital Kredi ile de şubeye gitmeye gerek kalmadan tüm işlemler online bir şekilde halledilebiliyor.

Online Kredi Kolaylığı Ziraat Bankası’nda

Ziraat Bankası, maaşını kendisinden alan emekli vatandaşlar ve çalışan müşterileri için finansman paketleri hazırlamaya devam ediyor. Bu bağlamda sunulan Dijital Kredi ile vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını kolayca halledebilir ve uygun faiz oranları ile geri ödeme yapabiliyor. Krediye Ziraat Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapılabilmektedir.

Kredinin Özellikleri Nedir?

Pandemi döneminde çeşitli sebeplerden dolayı vatandaşların nakit paraya olan ihtiyaçları oldukça arttı. Vatandaşlar da ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara yöneldi, ancak bazı bankalar tarafından sunulan yüksek faiz oranları kredi kullanmak isteyen kişileri memnun etmedi.

Bu noktada Ziraat Bankası uygun faiz oranı ile kredi paketleri duyurarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.

Banka tarafından ‘Çalışanın Artısı Tüketici Kredisi’ adı altında sunulan kredinin vade süresi 36 ay olarak belirlenmiş durumda. Kredinin faiz oranı ise yüzde 1.55, kredinin üst limiti 10.000 TL.

Örnek Ödeme

Ziraat Bankası’ndan 36 ay vade ile 10.000 TL kredi kullanılması durumunda kredinin faiz oranı yüzde 1.55 olacaktır, aylık taksit tutarı 384 TL, geri ödemesi gereken toplam tutar ise 13.808 TL olacaktır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan çalışan veya emekli farketmeksizin herkes bu krediye başvuru yapabiliyor. Başvuru işlemleri bankanın resmi internet sitesi veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Başvuru için Ziraat Bankası şubelerine gidilmesine gerek yoktur. Bunun yanı sıra kredinin onaylanması halinde talep edilen tutar kişinin hesabına direkt olarak aktarılacaktır.

Oyun Haberleri Haberleri