The Witcher 3'ün 2017 Duvar Takvimi Oldukça İlgi Görüyor

Alman bir Cosplay sanatçısı olan Maul, Instagram üzerinden çalışmalarını paylaşan ünlü bir Cosplayer. Dublörlük yaparak ve video oyunlarının etkinliklerinde Cosplay ile yerini alarak zamanla ün salmış birisi. En son, şuanda Beta'sı süren Gwent'in tanıtım etkinliklerinde Rivialı Geralt Cosplay'i ile yerini almıştı. Ayrıca Cosplaylerinin oldukça başarılı olduğunu söylemek gerek.

Maul, Cosplay çalışmalarını genellikle Geralt üzerinden yürütüyor. Bunu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da anlayabiliyoruz. PCGamer'in haberine göre geçtiğimiz gün bir arkadaşının "The Witcher 3 için bir duvar takvimi yap, odama asacağım" demesi üzerine yeni bir projeye atılmış. Daha sonra aldığı izinlerle birlikte resmi olmayan bir The Witcher 3 duvar takvimi çıkarmaya karar vermiş.

Takvim için çekilen fotoğrafların ise oldukça başarılı ve ilgi çekici olduğunu söylemek gerek. Ayrıca oyundan bildiğimiz ünlü banyo sahnesi de fotoğrafların arasında yer alıyor. Maul içerisinde 13 fotoğraf bulunan bu duvar takvimini kendi sitesi üzerinden 29 dolara satıyor. Duvar takvimi için çekilen fotoğrafların birkaçına hemen aşağıdan ulaşabilir, dilerseniz Maul'un çalışmalarına şahsi Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Oyun Haberleri Haberleri