PS Plus oyunlarını oyuncular seçecek

Sony'nin PlayStation kullanıcılarına aylık olarak ücretsiz oyunlar sunduğu üyelik sistemi PS Plus ile gelecek olan oyunları artık oyuncular seçecek.

Bildiğiniz gibi Sony, PS Plus üyeliğine sahip olan PlayStation kullanıcılarına aylık olarak birkaç tane oyunu ücretsiz olarak deneme hakkı sunuyor. Tabii ücretsiz olarak deneyebildiğimiz bu oyunları da Sony seçiyor. Sony bu oyun seçimlerinde kimi zaman oyuncuların beklentisini karşılayamıyor ve oyuncuların PS Plus üyeliklerini uzatmama kararı alabiliyor. Sony, oyuncuların gönlünü alabilmek için aylık olarak ücretsiz sunduğu oyunların belirlenmesinde oyuncuların da söz sahibi olmasına istiyor. En azından bu şekilde daha az eleştri alacağı kesin.

"What's New" kısmında açılacak olan bir başlık ile oyuncular sonraki ayın ücretsiz oyunlarını oylayabilecek. Sony tarafından seçilen belli oyunların yer alacağı bu ankette en çok oyu alan oyun sonraki ayın ücretsiz PS Plus oyunları arasındaki yerini alacak. Anket ile birlikte belirlenecek olan 1 oyun, Sony tarafından belirlenecek diğer oyunların arasında katılacak.

PS Plus’ın Ağustos ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Oy verme işlemi henüz tüm kullanıcılara sunulmuş değil. Sony bu sistemi yavaş yavaş oturtacak. Sony'nin gelen eleştirileri göz önüne alarak oyunculara söz hakkı tanımasının nasıl bir sonuç doğuracağını hep birlikte izleyeceğiz.

Oyun Haberleri Haberleri