LEGO Star Wars Battles Yakında Apple Arcade'e Geliyor

LEGO Star Wars Battles Yakında Apple Arcade'e Geliyor.

Apple, TT Games ve Warner Bros. Games'den LEGO Star Wars Battles'ın yakında iPhone, iPad, Mac ve Apple TV için Apple Arcade'e geleceğini duyurdu. Henüz belirli bir çıkış tarihi paylaşılmadı, ancak kullanıcılar oyunun Apple Arcade listesindeki "al" düğmesine dokunarak oyun çıktığında haberdar olmak için kaydolabilirler.

Lucasfilm Games işbirliğiyle TT Games Brighton tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanan kule savunma oyunu, oyunculara en sevdikleri LEGO Star Wars karakterlerini hızlı tempolu, rekabetçi savaşlara yönlendirme görevi verecek. Oyuncular, Star Wars galaksisinin tüm dönemlerinden karakterleri ve araçları karıştırıp eşleştirecek ve rakiplerinin üssünü yok etmeye çalışırken savaş alanında LEGO kuleleri inşa edecekler.

Oyuncular Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett ve Darth Vader gibi ikonik karakterleri ve Millennium Falcon dahil olmak üzere çeşitli araç ve yıldız gemilerini toplayabilirler. Oyuncular ilerledikçe ve seviye atladıkça, Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis ve daha fazlası dahil olmak üzere tanıdık Star Wars yerel ayarlarına dayalı farklı arenaların kilidini açacaklar.

TT Games Brighton Stüdyo Başkanı Jason Avent, "Ekibimiz mobil oyunculara yalnızca Apple Arcade'de yeni ve tamamen orijinal bir LEGO Star Wars deneyimi sunmak için çalışıyor" dedi. "LEGO Star Wars Battles, gerçek zamanlı çok oyunculu maçları, çarpıcı görselleri ve LEGO Star Wars'ın cazibesini eğlenceli, hızlı tempolu bir oyun içinde bir araya getiriyor."

Aylık 4,99 ABD Doları veya yıllık 49.99 ABD Doları olan Apple Arcade, düzenli aralıklarla eklenen ek başlıklarla birlikte iPhone, iPad, Mac ve Apple TV'de reklamsız veya uygulama içi satın alma olmadan 200'den fazla oyundan oluşan bir kataloğa erişim sağlar.

LEGO Star War Battles hakkında daha fazla ayrıntı Apple Arcade'de mevcut.

Oyun Haberleri Haberleri