Diablo IV İle Karakter Oluşturma ve Özelleştirme Yetkisi Geliyor

Blizzard, gelecek olan Diablo IV güncellemesinde RPG oyunu için bir dizi yeni özelliklerin geleceğini duyurdu. Bu güncellemenin ana noktasının karakter özelleştirme ve oluşturma modu olduğu biliniyordu. Artık oyuncular Diablo IV oyununda kendilerine özel benzersiz karakterler oluşturabilecek ve görünümlerini baştan sona değiştirebilecekler. Bu durum Diablo 3 serisine göre oldukça büyük bir yenilik olarak görülüyor.

Diablo IV oyununa gelecek olan benzersiz karakter oluşturma yeteneğinin oyuncuların çevrelerindeki dünya arasında öne çıkmalarına olumlu yansıyacak. Saç, metalik deri ve diğer malzemelerdeki ayrıntılar Diablo IV ile neredeyse gerçek gibi olacak.

Diablo IV Yenilikleri ve Benzersiz Özellikleri

Oyun Blizzard'ın Lair adını verdiği bir özelliğe de sahip olacak. Bu sistemde oyuncular Gardırop sistemini kullanarak karakterlerinin görünümlerini özelleştirebilecekler. Yüzlerce zırh bileşenini karıştırıp kendinize özel bir zırh yapabileceksiniz. Sonrasında bu zırhların rengini değiştirebilecek ve bununla kalmayıp altın bir malzemeyi gümüşe dönüştürebilir hatta siyah kumaş beyazı ile değiştirilebilecek.

Diablo IV oyununda The Blood Bishop adında yeni bir karakter daha ortaya çıkacak. Blood Bishop, yürüyen bir kemik ve kandan oluşmuş haliyle patlayan kan sıçramaları sayesinde hasar verici olacak. Ayrıca İskelet Lordu adında bir karakter daha gelecek ve bu karakter tamamıyla kemiklerden oluşacak.

Oyun Haberleri Haberleri