Çapraz Platform Desteği Sonbahar'da Apex Legends İçin Devrede Olacak

Respawn Entertainment tarafından sözü verilen çapraz platform desteği sonbahar ayları içerisinde resmen Apex Legends için aktif olacak.

Respawn Entertainment tarafından verilen bir söz vardı, oyun tutkunları hatırlıyor olabilir. Respawn Entertainment verdiği bu sözü gerçekleştirmek amacıyla faaliyete geçti. Edinilen bilgilere göre, yapım ekibi söz vermiş olduğu çapraz platform desteğini Apex Legends oyununa taşımak amacıyla hazırlık yapıyor. Ancak gerçekleştirilecek olan çapraz platform desteğinin çıkış tarihiyle alakalı resmi bir açıklama bulunmuyor.

Respawn Entertainment, oyun tutkunlarına verdiği sözü tutmak amacıyla Apex Legends adlı oyuna çapraz platform desteğini taşıyacak. Aldığımız bilgilere göre desteğin çıkış tarihinin yaklaşmasıyla beraber gerilim ortamı da artış gösteriyor. Bu gerilimi azaltmak isteyen yapım ekibinin sistem işleyişiyle alakalı önemli açıklamalar yaptığını söylemek isteriz.

PROBLEM SÖZ KONUSU DEĞİL

Yazılımın geliştiricisi olarak tanınan Jake Smullen tarafından Tiktok aracılığıyla bir açıklama yapıldı. Smullen’in gerçekleştirdiği açıklamaya bakıldığı zaman konsol oyuncuları artık çapraz platform desteğinin gelmesiyle beraber otomatik bir şekilde PC oyuncularıyla eşleşme gibi bir durumları olmayacak. Bu duyurulan özelliğin sadece ve sadece takımınızda PC oyuncusu bulunuyorsa açık olacağı öğrenildi. Böyle bir sistemde ilerleyecek olan çapraz platform desteğinin konsol oyuncuları için herhangi bir problem yaratması mümkün değil.

TEK ÇATIDA TOPLAMAYI İSTİYORLAR

Sonbahar ayları içerisinde oyuna ekleneceği tahmin edilen çapraz platform özelliğiyle beraber Apex Legends adlı oyun Steam üzerinden de artık oynanabilir olacak. Respawn Entertainment, Nintendo Switch konsoluna da yayınlanacak oyunun oyuncularının da tek bir pota altında toplanmasını hedeflemekte.

Edinilen bilgilere baktığımız zaman artık Apex Legends adlı oyun Fortnite, Call Of Duty gibi hem bilgisayardan hem de Playstation platformunda olanların eşleşmesine imkan sağlayacak. Bu demek oluyor ki artık Playstation 4’de oyunu oynayanlar da klavye ve Mouse kullanarak bu oyunu oynayabilirler.

Oyun Haberleri Haberleri