Battlefield Mobile Beta'da Oynanabilecek! Battlefield Mobile Erişimi Açılan Ülkeler!

Battlefield Mobile oyunu yayınlanıyor. Beta süreci ile karşımıza çıkan oyun, bazı ülkelerde oynanabilecek. Peki hangi ülkeler Battlefield Mobile deneyimini tadabilecek? Oyunu oynayabilen ülkeler açıklandı. Ayrıca geliştirici şirketten açıklama da geldi.

Battlefield, mobil versiyonu için çeşitli geliştirmeler yaptığını duyurmuştu. Oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin bir bilgi verilmedi. Ancak son yapılan açıklamalar, oyunun yakın zamanda yayınlanacağını gösteriyor. Üstelik bazı ülkelerle sınırlı olacak ve Beta süreci kapsamında yoluna devam edecek. Oyunun test aşamasında hangi ülkelerle anlaşıldığı merak edildi. Eğer siz de oyunu oynamak istiyorsanız ne yapmanız gerekiyor kısaca anlatalım.

Battlefield Mobile Beta'da!

Battlefield Mobile oyunu yakında Beta hali ile yayınlanacak. Oyunun Sonbahar'da oynanabilir hale gelmesi bekleniyor. Oyun için birkaç ülke belirlendi. Test yapılması adına belirlenen bu ülkelerde oyuncular ücretsiz bir şekilde oyun deneyimini yaşayacak. Ayrıca oyun içerisinde P2W sistemi yer almayacak. Yani parası olan en güçlü karaktere sahip olamayacak. Rütbeli ve beceriye dayalı bir oyun sistemi ile karşımıza çıkacak olan Battlefield Mobile, bazı detaylar paylaştı. Oyun geliştirici şirket, verdiği ipuçlarıyla kullanıcıları heyecanlandırdı.

Hangi Ülkelerde Oynanacak?

Battlefield Mobile, Filipinler ve Endonezya'da oynanabilecek. Şimdilik bu iki ülkenin seçildiği belirtiliyor. Beta süreci kapsamında ülke sayısı artırılabilir mi bilinmiyor. Ancak oyunun test aşaması için iki ülkeden birinde yaşıyorsanız sizler de bu deneyimi sonuna kadar tadabilirsiniz. Oyunun global hale gelmesi için Beta'yı sorunsuz şekilde atlatması gerekiyor. Geliştiriciler yoğun şekilde çabalıyor ve önümüzdeki aylarda oyunun yol kat etmesi mümkün olacak.

Yalnızca Android'de Oynanabilecek

Battlefield'ın mobil oyunu Android işletim sistemlerinde oynanabilecek. iOS için bir açıklama yapılmadı. Eğer Android işletim sistemine sahip bir telefonunuz var ise oyunun Beta süreci Türkiye'ye geldiğinde rahatlıkla indirerek oynayabileceksiniz. Bunun yanı sıra kullanıcılar oyunun fiyatını da sordu.

Oyun Ücretsiz Oynanacak!

Geliştirici şirketten gelen açıklamada oyun için herhangi bir bedel talep edilmeyeceği de öğrenildi. Kıyasıya bir mücadele için Battlefield Mobile'yi indirebilecek ve bunun için para ödemeyeceksiniz. Ücretsiz olmasının yanı sıra oyunda yalnızca tek bir ürünün satılacağı biliniyor. O ürün de silah kaplamaları olarak belirtildi. Silah kaplamaları, geliştiricilere destek amaçlı satışa sunulacak. Beta sürecine katılmak için belirli ülkelerde bulunmak ve Android işletim sistemine sahip olarak geçirmeniz yeterlidir.

Battlefield Mobile Erişimi Açıldı

Oyunun Beta erişimine hemen şimdi erişebilirsiniz. Gerekli şartları karşılayanlar hızlı bir şekilde oyunu indirebilir ve oynamaya başlayabilir. Bir süre sonra Beta sürecinin farklı ülkelerde de yayına alınacağı düşünülüyor. O vakte kadar yalnızca iki ülkede geçerli olacak. Battlefield hayranları bu duruma çok sevindi. Milyonlarca kişinin severek oynadığı serinin mobil versiyonu adından söz ettirmeye devam edecek.

Oyun Haberleri Haberleri