Baldur's Gate 3 Gelecekte DLSS Desteği Alabilir

Baldur's Gate 3,

Steam Veritabanında

bulunan bazı yeni bilgilere göre gelecekte NVIDIA DLSS desteği alabilir. Güvenilir bir web sitesi olan Reddit'te bulunan kullanıcı makisekurisudesu tarafından tespit edildiği üzere, birkaç saat önce NVIDIA DLSS desteğini test etme konusunda ipuçları veren yeni bir güncelleme eklendi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı, bu nedenle DLSS'nin uygulanması biraz zaman alabilir veya hiç gelmeyebilir.

Baldur's Gate 3 Ne Zaman Tam Sürüme Geçecek?

Baldur's Gate 3 şu anda Steam'de Erken Erişim oyunu olarak mevcut, ancak oyunun geliştiricis olan Larian Studios'un CEO'su Swen Vincke'ye göre daha yapılacak çok iş olduğu için tam sürüm bu yıl olmayacak. Birkaç ay önce, Druid sınıfı Erken Erişim sürümüne eklendi ve Larian CEO'suna göre düzeltilmesi en zor sınıflardan biriydi.

Larian Studios CEO'su zamanında bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Doğru olarak çalışması ve üzerinde çalıştığımız en zor işlerden biriydi. Bu yüzden, kendimizi o sınıfın tüm sürecinden geçmeye zorlamak ve aynı zamanda insanların onunla ne yapacağını görmek için oraya koymak istedik çünkü Wild ile yapabilecekleriniz konusunda oldukça ileri gitmeye çalışıyoruz. İlk yapılması en kolay olan sınıfları mutlaka Erken Erişim'e koymayacağız, topluluğun bununla ne yaptığını görmek için bizim için ilginç olanları da koyuyoruz." demişti.

"Her şeyi Erken Erişim'e atmanın ve ardından tüm bu geri bildirimlerle çalışmanın ve ardından alıştırmanın sonunda serbest bırakmanın çok daha kolay olacağını düşünüyoruz. Her şeyi en iyi haliyle yapmaya çalışıyoruz, tüm ekibin gerçekten uğraştığı şey bunlardır. Oyunu satın alan oyuncuların kesinlikle edinebilecekleri en iyi deneyimi edinmelerini istiyoruz, eğer oyun kötü olursa o zaman deneyimleri de kötü olur ve uğraştığımız şeyi yapamamışız demektir." diyerek devam etti.

Baldur's Gate 3 Steam'de Erken Erişim oyunu olarak mevcut. Oyunun tam sürüme ne zaman geçeceği ise henüz bilinmiyor. Oyun aynı zamanda en sevilen RPG oyunlarından biridir.

Oyun Haberleri Haberleri