Assassin’s Creed: Memories duyuruldu!

Bildiğiniz gibi oyun dünyası Assassin’s Creed: Comet beklentileri içerisindeydi ancak duyurulan oyun Assassin’s Creed: Memories oldu, işte detayları.

Bir önceki yazımızda yine sizleri Ubisoft'un mükemmel yarış oyunu The Crew Betası ile ilgili bilgilendirmiştik,  bu yazımızda ise Assassin’s Creed ile karşınızdayız, bu gün yapılan açıklamada Ubisoft ve PlayNext, Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu duyurdu, yani Assassin’s Creed: Memories. Yeni oyun Xbox, PC yada PS4 İçin gelmiyor, bu seferki oyun iPhone, iPad ve iPod Touch için duyuruldu, oyun içeriği olarak ise strateji tabanlı bir kart oyunu olacağı belirtildi. Oyunun çıkış tarihi hakkında net bir şey söylenmese de bu yılın son çeyreğinde çıkması bekleniyor. Tek oyuncu modunun yanı sıra 20-20 çoklu oyuncu modu da oyunda bulunacak. 

Assassin’s Creed: Comet oyununun duyurulması beklenirken Ubisoft’dan gelen Assassin’s Creed: Memories haberi oyuncuları şaşırttı. Bakalım ilerleyen zamanlarda oyun Gamescom'da gösterilecek mi ve ayrıca oyunun diğer platformlar için gelip gelmeyeceği hakkında hiç bir açıklama bulunmuyor. 

Oyun Haberleri Haberleri