ING Bankası'ndan Asgari Ücretle Çalışanlara 35 Bin TL Faizsiz Kredi

ING Bankası genel olarak cazip kampanya sunmakta olan bir banka olarak bilinir. Vermiş oldukları kredileri de genel olarak meslek ayrımı yapılmaksızın tüm vatandaşlara uygun krediler sunulmaktaydı.

Fakat ING Bankası politika değişikliğine giderek meslek meslek veya Asgari ücretli emekli memur tarzı kredileri Vermeye başladı. Bilinmekte olan bu kredilerin birçoğu düşük faizli veya faizsiz olarak verilmekte olan kareler.

ING Bankası son açıklamış olduğu kredi ile birlikte asgari ücretleri oldukça cazip bir imkanı sunmaya çalışıyor. Bulmaca kalan 35 bin TL lik Kredi ile birlikte asgari ücretlilerden herhangi bir şekilde ve koşulda faiz alınmayacak. Böylelikle Asgari ücretli olarak çalışmakta olan vatandaşlar ekstra olarak bir faiz yükü ile karşı karşıya kalmayacak. Verilmiş olan Kredi sadece asgari ücretli olarak çalışmakta olan meslek gruplarına verilecek.

Asgari Ücretleri Özel Kredi

Verilecek olan kredi sadece asgari ücretleri özel olarak verilecek. Bu kredinin sonrasında diğer meslek gruplarına ve oldukça cazip kredilerin verilmesi bekleniyor. Meslek gruplarının yanı sıra emeklilerde oldukça uzun süreden beri kendilerine özel bir kredi veren bankalar bulunmadığını ve bu konu ile ilgili ING Bankası gibi Türkiye'nin en büyük bankalarından bir tanesinin çalışma yapılmasını istedikleri belirtiyorlar. Yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler neticesinde ilk olarak asgari ücretle verilecek olan kredi daha sonradan diğer meslek gruplarına çeşitli koşullarda ve imkanlar da verilecek.

35.000 Tl Kredi Faizsiz

Asgari ücretleri özel olarak verilecek olan kredinin en büyük özelliklerinden bir tanesi 35.000tl limitinin bulunması ve aynı zamanda herhangi bir şekilde kredinin faizinin bulunmaması. Böylelikle vatandaşlar uzun süreli bir şekilde alacakları Kredi de herhangi bir şekilde faiz ödemeyerek oldukça büyük bir imkanı yakalamış bulunacaklar. Bilindiği üzere 36 ay vadeli bir şekilde 35 bin TL nin çekilmesi durumunda diğer bankaların tamamından Ebediyete 25 bin TL civarında bir kredi faiz ödenmesi mümkün. ING Bankası yapmış olduğu çalışma ile birlikte 35.000 TL kredi çekecek olan asgari ücretlilerden 25000 TL gibi önemli bir miktarı faiz olarak almak yerine almamayı tercih ediyor.

Kredi Şartları Ve Koşulları Neler

Kredi şartları ve koşulları ise son derece basit ve anlaşılır

35 bin TL limit ne kadar 12 aylık vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen askeri ücretlerinin herhangi bir şart ve koşulda faiz alınmayacak Bunun üzerinde bir miktarda veya Bunun üzerinde bir vade oranında kredi almak isteyen vatandaşlardan ise farklı şekilde yapılan anlaşmalar neticesinde faiz tahsil edilecek.

35.000 TL 50 bütün üzerine çıkılması durumunda veya 12 aylık vadenin 24 veya 36 aylık vadeli bir şekilde kullanılması durumunda anlayacak faiz oranı 1.59 olarak tespit edilmiş durumda. Böylelikle vatandaşlar kısa süreli olarak alacaktır krediyi neticesinde herhangi bir şekilde bankaya faiz ödemesi gerçekleştirmeyecektir. 12 aylık vadeli üzerinde vadelerle kredi çekmek isteyen vatandaşlar da düşük faizli bir şekilde Kredi almaları Mümkün olacak.

Asgari ücretli vatandaşı 100 bin TL'ye kadar ING Bankası'ndan kredi alabilecekler ve 159 faiz oranı elde kredilerin ödeyebilecekleri vade ise 36 ay.

Ekonomi Haberleri