Bu banka 1000 tl hediye veriyor, talep patlaması yaşandı

TEB zor durumda olan müşterileri için 1000 TL hediye ediyor.

Çeşitli kampanyalar yaparak müşterilerinin gönlünü kazanan bankalardan birisi de Türkiye Ekonomi Bankası. Köklü geçmişi ve sağlam finansal alt yapısı ile kurulduğu günden bu yana çeşitli bankacılık argümanlarıyla müşterilerine destek olmaya devam eden TEB’den şimdi de 1000 TL hediye kampanyası geldi. işte CEPTETEB sahiplerinin yüzünü güldüren 1000 TL indirim kampanyası ve detayları!

CEPTETEB’den Efsane Fırsat!

Çeşitli kredi ve kredi kartı olanakları ile müşterilerine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini sunan TEB’den şimdi de fırsat niteliğinde bir indirim kampanyası. CEPTETEB’in dijital kartı ile alışveriş yapanlar alışverişlerinden büyük indirim fırsatları yakalamaya devam ediyor. 01 Kasım -31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olan kampanya sürecinde, CEPTETEB Dijital Kredi Kartı onaylanan ve kampanyaya katılan herkes bu indirimlerden yararlanabiliyor. CEPTETEB Dijital Kart sahipleri, kampanya uyarınca tüm internet alışverişlerinin %20’si üzerinden bir indirim kazanıyorlar. Kampanya, aylık en fazla 100 TL tutarında bir indirim sağlarken toplamda en fazla 1000 TL alışveriş indirimi fırsatı sunuyor.

Kampanyaya Katılım ve Kampanya Koşulları

Türkiye Ekonomi Bankası’nın CEPTETEB Dijital kart kullanıcıları için başlatmış olduğu kampanyaya katılım için öncelikle telefonunuza CEPTETEB mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra anında Dijital Kredi Kartı başvurunuzu yapabilir ve başvurunuz onaylanır onaylanmaz kampanya menüsüne tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz. CEPTETEB Dijital Kredi Kart’ınız onaylanıp siz de kampanyaya katılım gerçekleştirdikten sonra, yapacağınız e-ticaret harcamalarınızda anında yüzde 20 indirim kazanmaya başlayabilirsiniz. Kampanyaya dair detayları ise şu şekilde sıralayabiliriz:

Kampanya yalnızca CEPTETEB Dijital Kart sahipleri içindir.

  1. Kampanyaya katılım 01 Kasım 2021’de başlayıp 31 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir. Kampanyanın geçerlilik süresi ise 01 Kasım 2021 ile 30 Ağustos 2022 tarihleri arasındadır.
  2. Kampanya yalnızca internet üzerinden yapmış olduğunuz harcamalar için geçerlidir.
  3. Yapmış olduğunuz her işlemin %20’si gün sonunda ekstrenize indirim olarak yansıtılır. Ancak kampanya yalnızca yurt içi internet alışverişleriniz için geçerlidir.
  4. Tüm asıl, ek ve sanal kartlarınız dahil aylık en fazla 100 TL, kampanya süresince ise en fazla 1.000 TL kazanabilirsiniz.
  5. Bonus kullanımlarınız kampanyaya dahil değildir. Ayrıca iptal işlemleriniz dikkate alınacaktır.

Ekonomi Haberleri