12 ay, 18 ay, 24 ay ve 36 ay vade seçenekleri ile beraber düşük faizli ihtiyaç kredisi vatandaşların yüzünü güldürüyor

İşte en çok merak edilen ihtiyaç kredisi faiz oranları ve uygulanacak olan ödeme planları. Ihtiyaç kredisi talebinde bulunmak için ise banka şubelerine gitmeye gerek kalmıyor. Bütün işlemler elektronik alanda vatandaşların hizmetine sunulmuş durumda.

12 ay 18 ay 24 ve 36 ay taksitle ile birlikte düşük faizli şekilde verecek olan ihtiyaç kredisi başvuruları, vatandaşların araştırmalarında yer almakta. Vatandaşların her anlamda işine yarayan ihtiyaç kredileri son dönemlerde ise bankalar bünyesinde yeni uygulanan yöntemler ile birlikte vatandaşların şubeye ulaşmasına gerek kalmadan telefon üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapmalarına olanak tanıyor. Peki bankaların kullandırdığı krediler üzerindeki faiz oranları ne kadar? Düşük faizli şekilde verilecek olan ihtiyaç kredisine nasıl başvuru yapılır?

Düşük faiz ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır

İhtiyaç kredisi başvurusu talebini oluşturmak için banka şubelerine gitmeye ihtiyaç yok. Bu tür işlemler mobil aracılığıyla da hizmete sunulmuş durumda. Kredi başvurusu oluşturmak için banka üzerinden internet sitesi adresine ulaşarak ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak Kredi vadesi tutarda kişisel bilgiler gibi istenilecek bilgileri en doğru şekilde yazmanız gerekmektedir.

Ihtiyaç kredisi faiz oranları ve oluşturulan ödeme şekli

12 ay vadeli bir şekilde 10.000 TL lik ihtiyaç kredisi almak istediğinizi düşünelim. Bu krediyi şeklini ING Bank bünyesinde geri ödeme tutarı 11.333TL olacak şekilde alma imkanınız vardır. Ayrıca 940 TL aylık şekilde taksit ödeme seçeneğimiz mevcuttur faiz oranı ise Kredi notunuz ile değişiklik göstermekle birlikte yüzde 1,59 şeklinde belirlenir.

Belirttiğimiz bu aynı krediye aynı vade ile birlikte QNB Finansbank bünyesinden almak isterseniz toplamda 11167 TL şeklinde geri ödeme yaparsınız. Bununla birlikte aylık taksit miktarını 926 TL olmaktadır faiz oranı ise yüzde 1,39 şeklinde olur ayrıca bu kredi 3 ay boyunca erteleme seçeneğine de sahiptir.

10.000 TL lik İhtiyaç kredisinde yararlanıp 18 ay vade seçeneği ile ödemek isteyen kişi ise bu kapsamda en uygun kredi fiyatı 11708 TL olmaktadır. Bu krediyi ise QNB Finansbank vermektedir. 3 ay ertelemeli şekilde verilen bu Kredi aylık olarak 647 TL’lik gibi bir tutar ile geri ödemesi planlanmıştır faiz oranı ise yüzde 1,39 dur.

Ekonomi Haberleri