Sea of Thieves: Karayip Korsanları Güncellemesi Bugün Geliyor

Sea of Thieves: Karayip Korsanları Güncellemesi Bugün Geliyor

Popüler bir korsan temalı çevrimiçi oyun olan Sea of Thieves, bu ayın en çok beklenen güncellemelerinden birini alıyor ve Karayip Korsanları güncellemesiyle büyük bir geçişin parçası olarak ünlü Disney karakterlerini oyuna getiriyor. Yeni Sea of Thieves: 3. Sezon, ünlü oyuna iki ünlü korsanı getirecek ve oyuncuların bir korsan hayatını yaşamalarına olanak tanıyan popüler oyunda birkaç yeni güncellemeyle birlikte bugün gelecek.

Popüler Sea of Thieves oyununa Üçüncü Sezon güncellemesinin bugün geleceği duyurulmuştu, ancak oyunun kendisinde yapılan güncelleme, bir düğmeyi çevirmek kadar basit olmayacak. Yeni düşmanlar, karakterler ve silahlar da dahil olmak üzere oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bugün popüler oyuna gelecek çok daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

Sea of Thieves: Üçüncü Sezon güncelleme detayları

Davy Jones da görüneceğinden, oyuna gelen tek popüler Disney karakteri Jack Sparrow değil. Ayrıca hayalet korsanlar, sirenler ve korkunç Ocean Crawlers gibi yeni düşmanlarla da savaşmak zorunda kalacaklar. Ancak güncellemenin bir parçası olarak oyuna yeni silahlar, yeni eşyalar ve ek içerikler de geliyor.

Sea of Thieves: Üçüncü Sezon fiyatı ve nasıl güncellenir

Sea of Thieves'i Xbox konsolunuzda veya Microsoft Windows'ta oynuyorsanız, oyuna şu anda erişilemediğini ve oturum açamadığınızı fark etmiş olabilirsiniz. Ancak, güncelleme tamamlandıktan sonra oturum açabilmeniz gerekir. tekrar deneyin ve yeni Sea of Thieves: 3.Sezon güncellemesini sorunsuz bir şekilde deneyin. Geliştiricilere göre, geçiş içeriği de dahil olmak üzere tüm güncelleme mevcut kullanıcılar için ücretsizdir. Oyuncular ayrıca özel bir Jack Sparrow kostümü içeren Sea of Thieves: Season Three güncellemesinin bir parçası olarak oyundaki özel ganimetlere ve kostümlere erişebilirler.