Scarlet Nexus Crack Yayınlandı

Scarlet Nexus Crack Yayınlandı

Geçtiğimiz ay Bandai Namco tarafından piyasaya sürülen Scarlet Nexus için Crack yayınlandı. İşin ilginç tarafı ise

oyunun

cracklenme tarihi 24 Haziran 2021, neden ilginç diyorum çünkü oyunun çıkış tarihi 25 Haziran 2021. Scarlet Nexus Crack oyuna henüz para vermek istemeyenler için oldukça kullanışlıdır.

FLT ve Chronos ekipleri oyun daha Steam'de yayınlanmadan bir gün önce oyunun crack'ini yayınlamayı başardılar. Hem FLT ekibi hem de CHRONOS ekibi, 24 Haziran 2021 tarihinde oyunun üzerinde bulunan DRM yazılımını kırarak Cracklemeyi başardılar.

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus Crack Nereden İndirilir?

Peki Scarlet Nexus nasıl bir oyun ve oyunun crack'li versiyonunu nereden indirebilirim?

Oyunun crack dosyasının nereden indirilmesi gerektiğini, korsan oyunlara karşı olduğumuz için bozuktus olarak size tam olarak söyleyemeyiz ancak büyük bir ihtimalle yukarıda bahsetmiş olduğum crack ekiplerinin ismiyle birlikte oyunun crack'ini aratmanız durumunda sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Scarlet Nexus Nasıl Bir Oyun?

Scarlet Nexus, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon macera RYO oyunudur. Oyunun Steam sayfasındaki yazan açıklamaya göre: "Her birinin kendi psikokinezi yeteneği ve savaşmak için ayrı sebebi olan psiyonikler Yuito ve Kasane arasında seçim yap. Teknoloji ile psişik yetenekler arasında sıkışıp kalan Brain Punk geleceğinin sırlarını, iki hikâyeyi de tamamlayarak keşfet."

Oyunun hem grafikleri hem de hikayesi oldukça ilgi çekici. Kinetik Psişik Dövüş kullanılan dövüş tekniği ile etrafında bulunan her şey sizin en güçlü silahınız konumundadır. Çevrenizde bulunan parçaları uçurarak, kırarak veya fırlatarak rakiplerinizle savaşabiliyorsunuz.