Rocket League Yeni Güncellemeyle Ücretsiz Olacak! Hemen Tıklayın!

Rocket League Yeni Güncellemeyle Ücretsiz Olacak! Hemen Tıklayın!

Rocket League oyunu yılların eskitemediği bir oyun ve kendine has geniş bir kitlesi var. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni bir güncelleme olacak ve o güncelleme ile birlikte artık tamamen ücretsiz oynanabilecek. Oyun ile birlikte güncelleme ardından Steam üzerinde satışı yapılmayacak ve sadece Epic Games Store üzerinden indirilebilecek.

Geçtiğimiz haftalarda bu konuya ilişkin çalışmalar yapan bir ekip vardı ve Rocket League oyunuyla ilgili yeni bir gelişim üzerinde olduklarının haberini vermişlerdi.

Rekabetçi bir sezonun bitiş tarihini süresiz bir şekilde erteleyen oyuncular, şirket yeni güncellemeleri de ön plana çıkaracak ve bu kadar önemli olan şeyleri de en iyi şekilde sunmak istiyordu. En büyük güncellemeleri almaya hazırlanan şirket Psyonix, Epic Games tarafından alınınca işler biraz daha değişken bir hale büründü diyebiliriz.

2015 yılında piyasaya sürülen ve günümüzde de milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Rocket League, tarihinin en büyük güncellemesini almaya hazırlanıyor. Bu güncellemeyle birlikte oyun, Psyonix'in Epic Games tarafından alınmasından bu yana düşünüldüğü gibi tamamen ücretsiz hale gelecek.

Rocket League ücretsiz oluyor! Hazır mıyız?

Oyunla ilgili olarak tanıtımlar tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak ve oyunu da rahatlıkla ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Rocket League oyununu oynamak isteyen her kullanıcı, yeni bir online giriş yaparak epic games üzerinden bu işlemleri gerçekleştirecek gibi görünüyor. Yapısal farklılıklar ve seçenekler adına yeni güncellemeler için kendinize dair bütün seçenekleri ve fırsatları kullanabilirsiniz.