Riot Games Yasuo'nun Abisini 10 Dakikalık Bir Videoyla Tanıttı!

Riot Games Yasuo'nun Abisini 10 Dakikalık Bir Videoyla Tanıttı!

Riot Games uzun zamandır beklenen yeni duyurusunu yaptı. Yasuo abisini tanıttı ve bunun için de 10 dakikalık bir video hazırladı. Bu yüzden beklentilere cevap veren Yasuo 10 dakikalık bir şampiyonluk videosu yayınladı. Geçtiğimiz gün açıklanan Lillia'nın ardından League of Legends'a eklenecek bir sonraki şampiyon merakla bekleniyordu.

Bu yeni şampiyonun ise daha önceleri pek çok farklı söylentiyle karşımıza çıkan Yone olacağı iddia ediliyordu. Nitekim uzun süren bekleyişin ardından bugün 10 dakikalık bir video öyküsü yayınlayan Riot Games ekibi, oyuncuların merakla beklediği yeni şampiyon Yone'yi tanıttı.

Bu zamana kadar Yone'yi yalnızca Yasuo'nun hikâyesinden öğrendiklerimiz kadarıyla biliyorduk; yani onu her zaman Yasuo'nun bakış açısından görüyorduk. Hikâyeye göre Yone ile kardeşi Yasuo'nun uzun zamandır karmaşık bir ilişkisi var. Bu ilişki, kardeş ihaneti ve Yasuo'nun Yone'yi öldürmesinden çok daha öncesine, aynı ustanın altında birlikte büyüyüp eğitim gördükleri zamanlara dayanıyor.

Bu şampiyon ile ilgili olarak yetenekler sürekli değişiyor. Söz konusu yeteneklere bakarsak insanların isteklerine ve beklentilerine çok daha hızlı bir yapıda seçenek yarattığını görebilir ve incelemeye başlayabiliriz. Daha net ve daha hızlı bir dilde ilerleyen ve çözüm üreten sitemiz, sizlere oyunlarla ilgili güncel bir duyuru yapmaya çalışıyor.